Galip Lojistik

Galip Lojistik
Galip Lojistik Şirketi kuruluş tarihinden bu yana uluslararası nakliyat hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur.Bu amacını gerçekleştirmek için ulusal ve uluslararası koşullara taşımacılık hizmetleri için gerekli olan tüm yeterlilik belgelerini ilgili makam ve kurumlardan almıştır.Galip Lojistik geniş bir kadroyla çalışmak yerine çok amaçlı hizmet için uzman kadroyla çalışmayı tercih eder ayrıca müşteriyi çalışma ortağı görür.
Galip Lojistik Hakkında
Lojistik şirketi Irak, İran, ve Tc Ülkeleri başta olmaz üzere Ortadoğu ve Asya ülkelerine uluslararası taşımacılık yapmaktadır.
Şirkete yurtiçi ve/veya uluslararası taşıma yaptırma arzusunda olsunması gibi durumlarda, yer ve yük koşulları bildirildiği anda navlun ile ilgili teklifleri derhal taraflara iletecektir
Proje taşımalarda ödeme opsiyonu Şirketlerin yetkilileri görüştüğünde ödeme kolaylığı sağlanacaktır.Her türlü transit ve gümrük teminatlı taşımalarda şirketin özmal araçlarını kullanarak taşıma sağlanır.
Kalite Politikası;
Müşteri odaklıdır,firma politikasının merkezinde müşteriler vardır.Önce müşteri ilkesinde yola çıkarak müşterilerin beklentilerini analiz ederler ve müşterilerin memnuniyetini sürekli kılacak sistemi kurarlar.
PROFESYONEL YÖNETİMDE ISRARLILAR, firma politikasının ve sisteminin uygulayıcıları, geliştiricileri çalışanlarıdır. Çalışanları hem işlerinde, hem de sosyal yaşamlarında harekete geçiren, işbirliği arttıran, konularında uzman derecesinde eğitimli, yaptıkları işlerde desteğini hissettiren yönetim sistemini uygulamakta ısrarlılar.
Vizyonu;
Yönetimi, sistemleri, verimliliği, mutlu çalışanları ve her geçen geçen gün hızlı bir şekilde büyüyen filosu ile kaliteli taşımacılık hizmeti yaparak sektöründe uluslararası kombine taşımacılık yapabilen ve gelecekte, kaliteli bir lojistik firması olmak
Misyonu;
Araştıran, üreten, geliştiren, çağdaş, herzman ileriye dönük çalışan, iletişim ve iş birliği gerçekleştiren, kaliteli hale gelmek için olumlu değişim yaratan bir yönetim ve çalışma ortamında, sürekli gelişmeyi, temel amaç edinerek, verimli, kaliteli taşımacılık hizmetini müşteriye ve memnun müşteri kitlesi oluşturarak vizyonuna ulaşmak.
Galip Lojistik Hizmetleri
Galip Lojistik kara nakliye ithalat ve ihracat taşımalarında, hızlı, güvenilir ve ekonomik hizmet vermeyi ilke edinmiştir.Müşterinin her türlü araç ihtiyacına cevap verebilicek kapasitede ve tecrübeli kaptanlarıyla başta Türkiye Cumhuriyetleri Irak, İran ve Avrupa'ya taşımacılık yapmaktadır.
- Komple ( Tır ) Taşımacılık
- Parsiyel Taşımacılık
- Tehlikeli Madde Taşımacılığı
- Hızlı, Güvenilir Operasyon Ve Zamanında Bilgi Akışı
- Kapıdan Kapıya Konteynır Hizmetleri
- İnternet Ortamında Yük Ve Sipariş Takibi
- Uzakdoğu'dan İthalat Taşımaları
- Anlaşmalı Özel Navlular
- Depolardan Ve Fabrikalardan Çıkan Ürünlerin Zamanında Müşteriye ulaşması
- Uygun Araç Ve Taşıma Modeli Temini
- Yükleme Hizmetleri
- Müşteri Taleplerine Göre Geçici Depolama Olanakları
- Zamanında Teslimatın Sağlanması
- Yüksek tonajlı Ürün Sevkiyatı
Tarım Ürünleri;
Tarımsal alanında Biçerdöverleriyle buğday, arpa, mercimek, ve aynı zamanda mısır biçimi yapılır.Hububat alanında iç piyasa çalışmaları ve ihracatları vardır.İhracatları başta Irak olmak üzere Ortda Doğuya da yapılır.
Çalıştıkları Ülkeler
  • İran
  • Irak
  • Suriye
  • Tacikistan
  • Kırgızistan
  • Özbekistan
  • Afganistan
  • Türkmenistan
  • Kazakistan
  • Gürcistan
  • Pakistan
  • Lübnan
  • Azerbaycan
  • Ürüdün

İletişim

Mersin

Adresi : Camişerif mah. Güvenç İş Merkezi A/Blok K:2/4

Tel: 0324-238 09 91 Fax: 0324-238 09 98

E-Posta: info@galiplojistik.com.tr

Mardin

Adres: Tepebaşı mah. İpekyolu üzeri No:71 Kızıltepe/Mardin

Tel: 0482-312 73 47 Fax: 0482-312 83 47

E-Posta: info@galiplojistik.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder