Kariyer

CEVA Lojistik çalışanlarımızın, şirketin her düzeyinde, en büyük varlığımız olduğunu fark etmiştir. Varlıkların kalanının müşterilerimiz için en uygun lojistik çözümlerini getirmesini sağlayan onların araçlardan en son teknoloji depo yönetim sistemlerine kadar bilgileri ve deneyimleridir.

Çalışanlarımız müşteri ekiplerimizin ayrılmaz bir parçası olarak çalışır. Müşterinin şirketine, kendi şirketleri ile aynı derecede sadakat hissederler. Müşterilerin tesislerinde çalışır ve müşterilerin müşterilerine teslimat yaparlar. CEVA Lojistik çalışanları müşterilerimizin iş planının temel taşıdır.

Kapsamlı eğitim ve geliştirme programları bütün çalışanlarımıza bütün potansiyellerini geliştirme şansı verilmesini sağlar. Onları iyileştirme önermeleri konusunda da teşvik ederiz. Bu, bütün paydaşlarımıza yarar sağlayan fedakâr ve yüksek motivasyonlu bir iş gücü yaratır.

İnsana Yatırım - Investors in People (IIP)

IIP logoİnsana Yatırım -Investors In People (IIP) iş hedeflerine ulaşmak için kişilerin eğitimi ve geliştirilmesinde uluslararası bir kalite standardıdır. CEVA Lojistik IIP standardını küresel olarak uygulamayı amaçlamaktadır. Benelux, İngiltere, İtalya, Avustralya ve Hong Kong’dan akreditasyon almıştır.

CEVA Türkiye de 2007 yılında IIP sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

IIP çalışan geliştirme süreçlerini standartlaştırmak ve sürekli iyileşme için bir çerçeve sağlar. Eğitim ihtiyaçlarını iş hedeflerine bağlayarak eğitime yapılandırılmış bir yaklaşım sağlar. Uluslararası iletişimi geliştirir, motivasyonu arttırır ve personelin tutulmasını arttırır.

IIP programı ile, personelimiz organizasyonun amaçlarına ve hedeflerine nasıl katkı sağladıklarını anlar ve yaptıkları katkı için itibar gördüklerini hissederler.
IIP bireylerin performanslarını ve verimliliklerini ilerletmelerini; böylece servis düzeylerini ve üretkenliği arttırmalarını sağlar.

Farklılıkların Yönetimi - Diversity & Inclusion

Diversity, farklılıkları anlama ve açığa çıkarabilmektir. Farklı bakış açıları, fikirler ve her birimizin işimiz için yaratacağımız her türlü katkıya duyulan saygı diversity'yi tanımlamada bize yardımcı olur.

Inclusion ise diversity'nin oluşumuna olanak tanıyan bir kültür oluşturmaktır. Biz bu tarz bir çalışma ortamını daha üretken ve ortaklığa dayalı bir yapı olarak görürüz.

CEVA'da günümüz çok kültürlü ve global ortamı içerisinde Diversity & Inclusion çalışmalarının gelişmesi bizim piyasa gerçeklerini daha iyi analiz etmemize ve bu şekilde global pazarda daha etkili bir konuma gelmemize yardımcı olacaktır. CEVA için çalışanlar, şirketin en değerli varlığıdır. Hedefimiz sektörün en yetenekli, bilgili ve en iyi performansla çalışan iş gücünü işe alma, devamlılığını ve motivasyonunu sağlayabilmektir. Başarılı olabilmemiz için içimizdeki potansiyel değerleri ortaya çıkartmak ve yükseltmek önemlidir. Biliyoruz ki hangi geçmişten olursa olsun başarılı kişileri en tepeye yükseltmedikçe tüm potansiyelimizi açığa çıkartma şansımız olamayacaktır.

"Farklı İnsanlar, Ortak Hedefler" sloganıyla Türkiye olarak SEMEA Bölgesinin (Güney Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) D&I uygulamalarından sorumluyuz. Biliyoruz ki farklılıklarımız bizim en değerli gücümüzdür, bizi hedeflerimize ulaştıracak fikirleri üretmek ancak içimizde yaşayan farklılıkları ortaya çıkartıp desteklemekle mümkün olur.


Farklılıkları Yönetmek programıyla ilgili detaylı bilgi için lütfen İnsan Kaynakları Departmanımız ile irtibata geçiniz.

D&I - diversity workforce wheel D&I - employee wheel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder