Ics lojistik

HAKKIMIZDA

2002 yılında faaliyete geçen ICS International Courier Service . FSU (Eski Sovyetler Birliği)'nin kargo ve kurye ulaşım koşullarında göstermiş olduğu başarı ve uzmanlık sayesinde haklı bir saygınlık kazanmış ve hızlı hava taşımacılığında güvenilir bir sonuç bekleyen Rus ve Türk pazarında talep görmesine yol açmıştır.

ICS ağırlıklı olarak, Türki Cumhuriyetleri, Rusya, Ukrayna, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Romanya , Bulgaristan,Bosna,İran Hırvatistan, Orta Doğu, Irak, Afganistan, Libya, Uzak Doğu ve Avrupa’ya hızlı hava kargo kurye taşımacılık servisi sağlamakla birlikte, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda tüm dünya ülkelerine gönderim yapabilmekteyiz.

ICS, şu anda Türkiye ile FSU Cumhuriyetleri arasında çalışan şirketler içinde en çok tercih edilenidir. Bu servisi müşterilerine sunduğu çıkış yerinden varış yerine kadar güvenli gönderi taşıma garantili hizmetiyle elde etmiştir.

Şirketimiz günde Türkiye'den 12 ayrı ülkeye direkt çıkış yapmaktadır. Filomuz hizmette kaliteyi ve güvenilirliği garantileyen uydu sistemiyle donatılarak daha iyi güvenlik, daha uygun taşıma zamanı ve İstanbul'daki merkezi ofisle FSU Cumhuriyetlerindeki yan ofis ve acentalar arasında mükemmel bir filo yönetimi sağlamıştır.

ICS, Rusya Federasyonu'nun Sovtransavto ve Sovinteravto Servislerindeki kara nakliyatı şirketleriyle temas halinde çalışmaktadır.

ICS, Aynı zamanda Kara taşımacılığı kargo hizmeti de vermektedir. 500 kilodan 20 tona kadar değişen ağırlıktaki kargolar depoda paketleme, birleştirme ve depolama işlemlerinden sonra varış yerine güvenli bir şekilde teslim edilir.

Uluslararası nakliye konusunda TIR, konteynır, gemi ve hava taşımacılığı için müşterilerimize alternatif çözümlerimiz mevcuttur. Türkiye ve Rusya arasında haftalık düzenli parsiyel taşıma organizasyonuna sahip ender firmalardan biri olduğumuzu belirtebiliriz.
Gümrükleme departmanımız tecrübeli kadrosuyla Rusya’ya karayolu ve havayolu ile gelen malların sorunsuz gümrüklenmesini gerçekleştirmektedir.

Gümrük noktaları ve gümrük bürokrasisi ile yıllara dayanan bir güven oluşturan firmamız, karayolu ve Havayolu ile ithalatı gerçeklestirilen malların gümrüklenmesindeki tecrübesine, 2005 yılı sonu itibarı ile Sherymetyova 2006 yılında da Vnukova havaalanındaki organizasyonunu olusturarak hava yolu ile gelen malların hızlı ve güvenli bir şekilde gümrüklenmesi hizmetini dahil etmiştir.

ICS için nakliyat bir bütündür. Bu nedenle nakliyatta daima en son teknolojiyi kullanmaya özen göstermekteyiz. Önemli bir kargo dağıtım merkezi olan Türkiye coğrafi nakliyat ağından da anlaşılacağı üzere tüm dünya ile Orta Doğu arasında en ekonomik ve hızlı bağlantı noktasıdır.

MİSYONUMUZ & VİZYONUMUZ

Müşterisine değer verir, saygı duyar

Verdiği hizmetin tam sorumluluğunu taşır

Müşterisiyle devamlı, hızlı ve sağlıklı ilişki kurar.

Müşterilerine sadece yapabileceği sözü verir.

Her defasında verdiği sözden fazlasını gerçekleştirir.

Yeni müşterilerini kazanmak için, müşterilerinin mutluluğunu devam ettirmesi gerektiğini bilir.

Müşterilerine bizimle iş yapmak basit, kolay ve güvenilir dedirtmek için yoğun gayret gösterir.

Müşterisine verdiği hizmette hem tedbirli hem de iş bitiricidir.

Müşterisine devamlı yüksek kalitede ve organize hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Müşterisinin acil işlerine öncelik verir.

Hizmette kaliteden hiçbir şart altında taviz vermez.

Müşterilerinin saklı tutulması gereken bilgilerini kesinlikle gizli tutar.

Şirket faaliyetlerinde modern teknolojiyi kullanır.

Sürekli kendini inceler, kritik eder, değerlendirir, iyileştirir, yeniler ve kendisiyle rekabet eder.

Personelinin çalışkan, dürüst, uyumlu, ahlaklı ve yaratıcı olmasına özen gösterir.

Hiçbir kaynağı israf etmez, modern tasarruf ilkelerine uyar.

Bölgesel teşkilatlanmaya, özerk yönetime ve merkezi denetime önem verir.

Kanunların öngördüğü hukuki, idari ve mali zorunlulukların tamamını yerine getirir.

İş ve toplum ahlakı kurallarına titizlikle uyar.

EXPRESS HİZMETLERİMİZ

Express

· Ertesi iş gününde veya mümkün olan en erken iş gününde teslimat.

· Öncelikli hizmet seçeneği

· dünya çapında 200den fazla ülkeye teslimat

· 500 kg’a kadar gönderi imkanı

· Toplama alındı bilgisi

· Her hangi bir ağırlık veya ebat kısıtlaması yok

· Opsiyonel sigorta imkanı
Aynı gün kaydı vermek için arayınız. 0212 444 0 108

Zamanı Belli Hizmetler

Gönderinizi bugün adresinizden alıyor ve ertesi gün veya en erken zamanda istediğiniz adrese teslim ediyoruz. Zamanı Belli Hizmetlerimizden birini seçebilirsiniz.

Tüm hizmetlerimizde:

· toplamayı iş saati bitiminden önce gerçekleştiririz.

· belirtilen zamanda teslimatı garanti ederiz.

· Ihtiyaçlarınıza göre farklı opsiyonlar sunarız. Örneğin; sigorta

EKONOMİ SERVİSİ

Ekonomi Servis:
Ağır Gönderilerinize,Hafif Faturalar. Acil olan gönderilerinizde yaşadığınız güven ve hizmeti, acil olmayan uluslararası teslimatlarınızda da bulacağınız tek servis. Uluslararası taşımacılık sektörünün lider kuruluşu olan ICS, müşterilerinin ertesi gün teslim olması gerekmeyen tüm ihracat ve ithalat gönderilerini kapıdan alıp, istediği adrese teslimatını yaparak en ekonomik, en güvenilir hizmeti sunar. ICS tarafından belirlenmiş süreler içerisinde, Dünya’nın her bölgesine ulaştırmak istediğiniz ihracat gönderilerinizi, bir asırlık tecrübenin ellerine gönül rahatlığıyla bırakarak, rahatlıkla kendi işinize bakarsınız.

SERVİSİMİZ ARTIK ORTADOĞU ÜLKELERİNİ DE KAPSIYOR

Siz değerli müşterilerine her zaman katma değeri yüksek çözümler sunma gayreti içinde olan ICS’den bir yenilik daha. Sservisimizin kapsama alanını genişlettik. Servis vermekte olduğumuz ülkelere Orta Doğu Ülkelerini de dahil ettik. Bundan böyle zaman hassasiyeti daha az olan ağır gönderilerinizi Irak, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar, Kuveyt, Umman ve Mısır’a en ekonomik şekilde ve ICS güvencesinde ulaştırabileceksiniz.
Economy Express
Rusya 'ya ve CIS Ülkeleri Balkan Ülkelerine en ekonomik ihracat teslimatları
Bu servis, ertesi gün teslimat gerektirmeyen bedelsiz numune gönderileri ya da gümrüklü hava kargo gönderileri için kullanılmaktadır. Varış ülkesinde ICS güvencesiyle gümrük çekimi ve teslimatının yapılmasının yanısıra, en ekonomik fiyatlarla sunulan, 2 kg. ve üzeri gönderileriniz için en uygun çözümdür..

Economy Express

Economy Express Servisini tüm gümrüklü hava kargo ihracatlarınız için kullanabilirsiniz. Rusya da ICS'nin geniş hava yolu ve son derece gelişmiş karayolu servisini birleştirerek maliyet tasarrufu sağlayan bu servisin özellikleri:

  • Kapıdan Kapıya Teslimat
  • Gönderinizin alıcısına ve varış noktasına göre hava ve karayolu ağları
  • Kullanılarak Rusya daki varış merkezlerine 2-4 işgününde, Ukrayna ve Orta Asya ve Balkan Ülkelerine varış merkezlerine 3-6 işgününde teslimat
  • Varış ülkesinde gümrük işlemleri ICS tarafından tamamlanır.
  • Gönderinizle ilgili detaylı ve gerçek zamanlı teslim bilgisi alabilme imkanı

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI

Dünyanın her yerine/den havalimanı veya kapı teslimi havayolu taşımacılığı hizmetleri veren INTERMEX, seçkin havayolu şirketleriyle yapılan anlaşmalar sayesinde taşımalarda yer ve fiyat avantajı sağlamaktadır.

INTERMEX, sektöründeki deneyimi ve çalışma anlayışı ile havayolu taşımacılığında öncü bir isim haline gelmiştir. İhracatta artan dış rekabetin ve uluslararası arenadaki alıcıların daha hızlı termin isteklerinin sonucu olarak oluşan kaliteli hizmet ve ekonomik çözümler talebini karşılayacak yatırımlarını tamamlamış olan INTERMEX, müşterilerinin her türlü talebini karşılayacak kapasitededir.

Amerika, Uzakdoğu, ve Avrupa’nın birçok yerinden konsolide servis olanağı da sağlayan INTERMEX, askılı konfeksiyon taşımacılığının yanı sıra müşterilerine depoda ofis, kalite kontrol imkanı, gümrükleme ve lojistik hizmetlerini de sunmaktadır.

HAVAYOLU ÜRÜN VE HİZMETLER

Havalimanından Havalimanına teslim
Havalimanından Kapıya Teslim
Charter (Uçak Kiralama)
Canlı Hayvan Taşımacılığı
Tehlikeli Madde Taşımacılığı
Kapıdan Havalimanına
Kapıdan Kapıya
Gümrükleme dahil Kapıya teslim
Kombine taşımacılık (Deniz + Hava, TIR + Hava )
Konsolidasyon

KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Ulusal ve uluslararası taşımacılık sektöründe bir marka haline gelmiş olan INTERMEX; dünyanın önde gelen acenteleriyle yapılan anlaşmalar doğrultusunda, ithalat ve ihracatta sorunsuz, hızlı ve güvenli karayolu taşımacılığını gerçekleştirmektedir.

Rusya,Almanya, Hollanda, İskandinavya, İtalya, İngiltere, Avusturya, Fransa, Yunanistan, Belçika, Romanya, Macaristan ve Polonya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine haftalık tarifeli seferlerle Karayolu Taşımacılığı hizmeti sunan INTERMEX, dilerseniz komple / parsiyel yüklerinizi kapıdan kapıya da ulaştırmaktadır. Ayrıca Turki Cumhuriyetler ve Ortadoğu yönlerine doğru Karayolu seferlerine başlamıştır.

Askılı konfeksiyon taşımacılığı da gerçekleştiren INTERMEX; sahip olduğu teknoloji, müşteri iletişim ağı ve kendi depolarında sunduğu barkodlama, kolileme, paketleme, kalite kontrol, asorti gibi hizmetlerle fark yaratır.

Bunlara ek olarak kendi tır filosunu sadece MEGA ve çift katlı dorseler ile kuran INTERMEX; tüm servis modellerinde olduğu gibi Karayolu Taşımacılığında da müşterilerine rakiplerinden farklı çözümler üreterek kaliteli ve ekonomik hizmetleri bir arada sunmayı başarmıştır. Temel amacın hassas zamanlama olduğu günümüzde, tır filosunun büyütülmesi kaçınılmaz bir durumda ve INTERMEX’ın tır yatırımlarına hız vermesine sebep olmuştur.


FUAR TAŞIMACILIĞI

ICS Lojistik Grup, Fuar Taşımacılığı hizmetiyle katılacağınız fuar, kongre, seminer, tanıtım vb. gibi orgnizassyonların başarı ile sonuçlanmasına yardımcı olabilmek için, sizi sadece “satış odaklı” kılabilmek adına, katılacağınız etkinlik nerede olursa olsun, ICS kalite ve deneyimiyle sizleri tam zamanında, organizasyonun her aşamasını üstlenerek, müşterilerinizle buluşturuyor.

Bilindiği gibi Fuar Lojistiği hem çok kısıtlı bir zaman diliminde gerçekleştirilme zorunluluğundan dolayı hem de birçok konu başlığını içinde barındırmasından dolayı zorluk derecesi en fazla olan lojistik hizmet türüdür. Fuar lojistiğinde mutlaka olması gereken deneyim, güvenilirlik, hizmet hızı, hizmet kalitesi ve müşteriye özel çözümleriyle entegre fuar lojistiğinde uzmanlaşmış ICS Lojistik Grup, yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonlarınızda;

· En uygun taşıma moduyla nakliyenin sağlanması ( Kara, Deniz ve Hava )

· Gümrükleme ( Türkiye ve yurt dışı), Ata karne hizmetleri

· Fuar alanında indirme, yükleme ve standınıza teslimat hizmetleri

· Boşlarınızın depolanma ve taşıma hizmetleri,

· Fuar Organizasyonu Teşvik İadesi için gerekli belgelerin verilmesi

· Paketleme, ve depolama ( Türkiye ve yurt dışı)

· Diğer lojistik hizmetler

· Fuar alanında danışmanlık hizmeti

· süreçlerinin tümünü kapsayan Entegre Fuar Taşımacılığı hizmeti sunmaktadır.

RUSYA FEDERASYON'NA IHRACAT VE ADRES TESLİM SERVİSİ

ICS Logistics Group , 2004-2006 yılları arasında Aeroflot Rus Hava Yolları kargo temsilciliğini aralıksız sürdürmüş olup bu dönemde edindiği bilgi birikimi ve Rusya Federasyonunda yaygın acenta bağlantıları ile profesyonel bir teslimat hizmetini müşterilerine sunmaktadır. Antalya ve İstanbul şubelerimizden Rusya federasyonuna yönelik iki farklı faaliyet başarı ile yürütülmektedir.

“INTERMEX LOGISTICS CARGO” yük taşımacılığı sahasında sunduğu hizmetlerin alanını sürekli daha da genişletmektedir. Türkiye’den uluslararası yük taşımacılığı bu çerçevede faaliyetlerimizin yeni ve önemli büyüklükteki bir etabı haline gelmiştir. Çoktandır firmamızın geleneksel güzergâhlarındaki etkin ve güvenilir hizmetimizden yararlanan, firmamızın güvenini kazandığı değerli müşterilerimize şimdi de Türkiye’den kara, deniz ve hava taşımacılıkları alanında hizmet sunuyoruz. Zaman içinde birikmiş olan tecrübemiz ve profesyonelliğimize dayanarak sizlere ürünlerinizin teslimatının maksimum rahatlık ve kısa zaman aralığı içinde gerçekleşeceği güvencesini veriyoruz.

Rusya ve Ukrayna pazarlarındaki ürünlerin ne kadar büyük bir kısmının Türkiye menşeli olduğunu hesapladığınız vakit bu yeni güzergâhın, Türkiye’den yapılacak yük taşımacılığının önemi gerçekten ortaya çıkar. Bu nedenle Türkiye’den hızlı ve güvenli şekilde yapılacak nakliyat ve teslimatın birçok firma için uzun zamandır beklenen önemli bir çözüm sunduğu ortadadır. Netice itibarıyla bizimle Türkiye’den doğrudan yapılacak yük taşımacılığı pek çok aracının, komisyoncunun aradan çıkarılması, bu anlamda fiyatlarda tasarruf sağlanarak işletmenizin karlığında artış elde etmek anlamına gelecektir. Türkiye’den konteynerlerle yapacağınız sevkiyat size sadece masraflarınız azaltmak, karınızı yükselteme olanağı sağlamakla kalmayacak aynı zamanda firmanıza hizmet ve mal dönüşü hızını da yükseltecektir.

Yararlanabileceğiniz güzergâhlar:

Türkiye – Ukrayna sevkiyatları
Türkiye – Rusya sevkiyatları
Türkiye – Kazakistan sevkiyatları

Sevkiyattaki yükleriniz gümrük, sınır geçişlerinde olduğu gibi sevkiyatın başka tüm etaplarında da güvenceli bir biçimde korunacaktır. Büyük ölçüde sizlerin “INTERMEX LOGISTICS CARGO” firmasına güveniniz sayesinde bugün kara, hava ve deniz vasıtalarıyla Türkiye’den yük sevkiyatı olanağını sizlere sunabilmekteyiz. Bu yeni güzergâhı- Türkiye – Ukrayna, Türkiye – Rusya ve Türkiye – Kazakistan güzergâhlarını – hizmete açanlar aslında siz çok değerli müşterilerimizsiniz. “INTERMEX LOGISTICS CARGO”nun Türkiye’den sevkiyat ve teslimatlarının sizler sayesinde gerçekleşiyor olduğuna en ufak bir şüphe bile yoktur. Bu, bizlerin birlikte yürüttüğü faaliyetler zincirinde son derece önemli bir etap, önemli bir adımdır. “INTERMEX LOGISTICS CARGO” başarısını sürdürmek ve genişletmek konusunda yerinde durmayacak, daha da ilerleyecektir. Bu nedenle çok yakın zamanda sizlere daha başka, yeni ve çekici taşımacılık hizmet güzergâhları da sunacağız.

“INTERMEX LOGISTICS CARGO” olarak değerli müşterilerimize şükranlarımızı bildirmeyi bir borç bilmekte ve tüzel ve özel kişilikleri, firmaları, karşılıklı kazançlı işbirliğine davet etmekteyiz.

Sizlere işlerinizde şans ve başarı diliyoruz!

İLETİŞİM & ULAŞIM

İSTANBUL (TURKEY Head Office )

Company ICS Express Worldwide

Address Yeşilköy Caddesi No:13 Keleşoglu Plaza Kat : 2 /4 34810 Florya İstanbul / Turkey


Call Center 90 212 444 0 108

Fax 90 212 444 01 08 114

E-Mail Address info@inter-mex.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder