S SİSTEM LOJİSTİK

S SİSTEM LOJİSTİK

PROFİL

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş Solmaz Grup Büyümesinde, Sistem Depoculuk A.Ş ve Sistem Lojistik A.Ş olarak 1999 yılında kurulmuş olup 28 Eylül 2001 tarihinde Solmaz Gümrükleme ve Tic. A.Ş. ile birleştirilmiş ve Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş olarak değişen unvanıyla faaliyet olan Gümrüklü Antrepo İşlemciliği, Uluslararası Taşımacılık, Yurtiçi Taşımacılık, Gümrüklü Transit Taşımacılık ve Lojistik Depolama hizmetleri ile lojistik sektörü içerisinde müşteri odaklı kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş bir marka olarak hizmetlerine gururla devam etmektedir.
S sistem Lojistik Hizmetler A.Ş hizmetlerine Türkiye'nin ilk entegre lojistik servisi sunan şirketi olarak başlamış olup, lojistik sektöründe Havayollarına hizmet veren ilk özel antrepo işletmesi, ve ilk şehirlerarası tarifeli gümrüklü transit araç servisi ile sektöründe yeniliklerin öncüsü olmuştur.

 
KALİTE POLİTİKASI

Antrepo, Nakliye, Lojismüşterilerimizin yarattıkları katma değeri arttırmak amacı ile ihtiyaç duydukları hizmetleri;tik Depo ve Dağıtım hizmetlerinde;

Güvenilir, esnek, hızlı, etkin ve ekonomik bir şekilde karşılarken;
Hizmet Kalitesini her zaman en üst düzeyde tutan
Teknolojideki gelişmeleri sürekli takip eden ve uygulayan
Müşterilerimizin yanı sıra çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve iş ortaklarımızın sürekli memnuniyetini, onlarla işbirliği içerisinde dengeli bir şekilde gözeten
Çevre ve etik değerlerine saygılı
Çalışanlarımıza huzurlu bir çalışma ortamı sağlayan, yetkilendiren, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi destekleyen
Sektöründe aranılan ve rekabet gücü yüksek bir şirket olmayı yasal şart ve mevzuatlar çerçevesinde, benimsemiş ve amaç edinmiştir.      

LOJİSTİK HİZMETLERİ

Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. hizmet verdiğimiz iş ortaklarımıza ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda tasarlanan lojistik proje sistemleri ile her türlü ürünün kaynağından nihai tüketiciye ulaştırılma süreci içerisinde verimli etkin çözüm yolları ve alternatifler üreterek katma değer sağlamaktadır.

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. olarak iş ortaklarımıza vermiş olduğumuz lojistik hizmetlerimiz olan ürünlerin;

-Gümrüklemesi,
-epolaması,
-Etiketlenmesi, Ambalajlanması, Asorti Koli Dağılımının yapılması,
-Takip ve Kontrolü,
-Stok Yönetimi,
-Dağıtım planlarının oluşturulması,
-Nihai tüketiciye Taşınması
-Kullanmış olduğumuz etkin bilgi teknolojileri ve tam entegre lojistik şirketi ile takip  edilmektedir.


HABERLER

S Sistem Lojistikten Yepyeni Bir Hizmet

Yeniliklerin öncüsü olan S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. siz değerli müşterilerimize işlemlerinizi hızlandırmak için yepyeni bir hizmet daha sunuyor.
Ardiye bölümümüzde tarafımızdan sizlere verilecek olan kredili kartlarınıza yükleyeceğiniz orandaki para ile; Antrepolarımız içerisinde alacağınız Ardiye, Hammaliye, Forklift gibi bütün hizmetlerin ödemelerini bu kart ile yapabileceksiniz.
İşlemlerinizde personelinizi güvenlik açısından nakit para taşıma riskinden kurtararak, hız ve kolaylık sağlayacak bu yeni hizmetimizle sizlerin yanınızdayız.
S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş.
S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. tarafından müşterilerimizin ihtiyaçları ve memnuniyetini üst seviyede karşılamak ve etkin çözümler üreterek, kaliteli hizmet vermek amacıyla 5625 m2 alan üzerine kurulan AHL Antrepo projemizin inşaat ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak faaliyetlerine başlamıştır.
2006 yılında yaşanılan üzücü yangın olayı nedeniyle 9000 m² üzerine kurulmuş olan ithalat ve ihracat antrepomuz yerine Devlet Hava Meydanları İşletmesi ile yapılan anlaşma doğrultusunda tarafımıza tahsis edilen bölgede kurulan AHL Antrepomuz 24.06.2008 tarihinde gerçekleştirilen temel atma töreninden sonra kısa bir sürede tamamlanarak müşterilerimizin hizmetine hazır hale getirilmiştir.
AHL Antrepomuz hava kargo sektörü içerisinde her zaman öncülüğünü yapmış olduğumuz yüksek teknolojiye sahip elektronik sistemler, handling ekipman ve araçları ile fiziki, elektronik güvenlik sistem donanımlarına sahip olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamak üzere projelendirilmiştir.

Yenilenen yüzü ile S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. web sitesi yayına girmiştir.

Müşterilerimiz online işlemler aracılığı ile online olarak antrepolarımızda bulunan kargoları hakkında ardiye bilgilerine ulaşabilecektir.

    S Sistem Hava Lojistik Hizmetleri

Gelişen hava lojistik sektörü içerisindeki yerini yapmış olduğu yeni yatırımlar ile güçlendiren S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. ailesine katılan yeni şirketleri ile vermiş olduğu hava kargo hizmetlerinde siz değerli müşterilerine yeni alternatifler sunarak hizmet kalitesini arttırmayı hedeflemiştir.Bu doğrultuda kurulan S Lojistik Hizmetler A.Ş. forwarder ve proje taşımacılığı alanlarında faaliyetlerine devam etmektedir.Kısa bir sürede önemli başarılara imza atan S Lojistik Hizmetler A.Ş. Project Division, dünyanın 2500 üye acentesiyle birlikte en büyük Project Network ağı olan WORLD CARGO ALLIANCE PROJECT NETWORK’ ün Turkiye acentesi olmaya hak kazanmıştır.

VOLKANA KARŞI S SİSTEM LOJİSTİK’TEN ÇÖZÜMLER

Avrupa Havacılık tarihini derinden sarsan İzlanda ‘da ki Eyjafjoll Yanardağı'nın patlaması ve lav püskürtmesi sebebe ile Avrupa ‘da ki birçok havalimanı kapatıldı.

Avrupa kökenli Havayolları uçuşlarını maalesef durdurdu ve Uzak doğudan İstanbul’a gelen kargolar İstanbul’da kaldı.

S Sistem çaresiz kalan havayollarına çözüm yolları üretti.

Yurtdışından İstanbul’a gelen kargolar S Sistem Lojistik deposuna alınarak depoda kaldığı süre içinde öncelikle güvenlikleri sağlanmış olup varsa hasar durumları tespit edilmiş ve ilgili kurumlardan gerekli izinler alınarak eşyaların karayolu ile sevki sağlanmıştır.

S Sistem, kendi öz mal araçları ile ilgili kargoları Avrupa’nın kalbine en güvenli şekilde sevk ederek müşteri memnuniyetinin devamını sağlamaya çalışmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder