Ran Lojistik

RAN LOJİSTİK
Ran kurulduğu yıldan itibaren uluslararası taşımacılık , antrepo - depoculuk ve gümrükleme alanlarında hizmet vermektedir. Ran Lojistik, her geçen gün biraz daha ilerleyen taşımacılık sektöründe gelişime açıklığı ilke edinmiştir. Gerek teknolojik, gerekse stratejik iş yapış standartlarını sürekli yukarı taşımış ve sektöre öncülük etmiştir. Bugün RAN yurt içinden ve yurt dışından pek çok seçkin kuruluşun kara taşımacılığı konusunda uzun süreli çözüm ortağıdır. RAN araç filosu genç, yüksek performanslı ve full teknolojik donanımlıdır. Araç kaptanları sürekli hizmet içi eğitimlere tabi tutulmaktadırlar.
RAN RODER, FIATA, IATA gibi ulusal ve uluslararası sektör derneklerinin daimi üyesidir. Ayrıca ISO 9001-2008 kalite belgesi ile verdiği servislerin her aşaması uluslararası kalite güvencesi altındadır. RAN Avrupa'nın önde gelen muadil şirketleriyle uzun süreli stratejik işbirliği anlaşmaları imzalamış ve güçlü bir network ağına sahip olmuştur. İtalya'da Geodis Züst Ambrosetti Spa, Fransa'da Geodis Calberson, İngiltere'de RH Freight Services, Almanya'da Deutsche Transport Compagnie, İspanyada Sparber Group, Bulgaristan'da Militzer& Münch, Romanya, Macaristan, Slovakya, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Avusturya bölgelerinde ise güçlü partneri Gebrüder Weiss Transport and Logistics ile işbirliği halindedir. R01 Antrepomuz Sancaktepe’de Erenköy Gümrük Müdürlüğü’ne, ve R02 Antrepomuz Tuzla’da Haydarpaşa Gümrük Müdürlüğü’ne ve R03 Antrepomuz Tuzla’da Erenköy Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı olmak üzere toplam 32,000 m2 alanda hizmet vermektedir. Gelişme sürecinde aynı sektörden farklı hizmet alanlarına yatırımlarını da sürdüren RAN hizmet ağını genişletmektedir.
RANTRANS TAŞIMACILIK, DEPOCULUK VE TİC. AŞ., LTK GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ., RAN LOJİSTİK HİZMETLERİ A.Ş.'nin ilişkili şirketleridir. Çeyrek asra yaklaşan kurum kültürü ile RAN ailesi mensupları ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerinden mezundurlar. Ülke sorumlularımız hizmet verdikleri ülkedeki müşterilerimizin kullandıkları dilleri mükemmel düzeyde bilmektedirler. Araç kaptanlarımız alanında tüm sertifikalara sahip deneyimli kadroları barındırmaktadır. RAN Uluslararası Karayolu Taşımacılığı, Genel Antrepo ve Depoculuk, İthalat-İhracat Gümrükleme, Yurtiçi Genel Dağıtım ve Toplama, Ağır Taşımacılık ve Özel Proje Taşıma alanlarında servisler vermektedir.


Kurulduğu sene 1990'dan itibaren uluslararası karayolu taşımacılığı sektöründe tüm Avrupa ülkelerine ve bu ülkelerden Türkiye'ye komple-parsiyel sevkiyatları; düzenli çıkışları ve transit sürelerine bağlılığı ile gerçekleştirmektedir.
Iso 9001-2000 kalite belgesinin getirdiği sorumluluğu hizmetin her alanında başarıyla uygulamakta olup; Avrupa’nın önde gelen lojistik firmaları ile yapmış olduğu global ortaklık anlaşmaları sonucunda kalite hizmetin sürdürülebilirliğini ve devamlılığını sağlamıştır. Sektörel farklılık gözetmeksizin Türkiye’nin, Avrupa’nın önde gelen üretici ve tedarikçilerine hizmet vermektedir.
Kurmuş olduğu güçlü Avrupa network ağı , uydu takip sitemi ile donatılmış özmal ve kiralık filosu, deneyimli kadrosu ve çözüm üretmekteki başarısı ile lojistik sektöründe haklı bir saygınlık kazanmıştır. Yurt dışı müteahhitlik hizmetleri veren kuruluşlarımızın, üstlendikleri çeşitli projelerde lojistik çözüm ortağı olarak yer alınmakta ve özellikle deniz+karayolu+demiryolu kombine taşımacılık hizmetleri verilmektedir.




Spesifik taşımalar için çözüm üreten firmamız multi-modal taşımacılık, kombine ağır taşımacılık , yurtiçi ağır taşımacılık ve özel projelerde komple lojistik hizmetleri sunmaktadır. Sanayi makinaları, trafolar, rüzgar santralleri, kazanlar, rulo saclar, iş makinaları ve komple tesislerin proje bazlı taşımalarını global acenta ve network ağımız ile talep edilen her noktaya “ Door to Door” sisteminde teslim ile birlikte fabrika taşımalarında montaj işlemlerini de lojistik hizmetin bir parçası olarak müşteri ihtiyaçlarına bağlı olarak organize edebilmekteyiz.
Web tabanlı Uydu Takip Sistemi ve GPRS donanımlı özmal ağır taşıma araçlarımız ve uzun yıllardır koordineli olarak çalıştığımız Uluslararası ve Ulusal iş ortaklarımızın araçları ile birlikte çok sayı ve çeşitte araç parkı ile hizmet verebilmekteyiz. Araçlarımızın Avrupa’nın birçok ülkesinde geçerli yıllık karayolları ağır taşıma izinleri mevcut bulunduğundan daha kısa sürede taşıma programına alarak teslim edebilmekteyiz. Araç sürücülerimiz ile 24 saat iletişim kurabilme ve tüm müşterilerimize talep halinde araçların ve dolayısıyle yüklerin güncel konumlarını online izleme yetisine sahip altyapı donanımı ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.
Müşterilerimize daha hızlı ve net hizmet verebilmek üzere en az 5 ayrı dilde iletişim kurabilen uzman çalışma ekibimiz ile projelerimizi sürdürmekteyiz. Ekibimiz, ithalatçı / ihracatçı firmalar ile koordineli olarak çalışarak, gerekli tüm sevk evraklarının temini ve düzenlenmesi hususunda da yardımcı olmaktadır.
Özel Proje ve Ağır Taşımacılık Broşürü İçin Tıklayınız.
EK HİZMETLER
• Karayolları ağır ve gabari taşıma izin belgesi tedariki
• Öncü (Escort) hizmetleri
• Yükleme ve boşaltmalarda her türlü vinç hizmeti
• Yüklemelerin her aşamasında aktarma hizmetleri
• Gümrüklü ve gümrüksüz depolama hizmetleri
• Gümrük müşavirlik hizmetleri
• Ortadoğu ülkelerinde özel güvenlik eşliğinde taşıma hizmetleri
GÜZERGAHLAR
Türkiye – Avrupa
Türkiye – Ortadoğu
Türkiye – Arap Ülkeleri
Türkiye – Türki Cumhuriyetler
Türkiye – Tunus
Avrupa – Ortadoğu – Arap Ülkeleri – Tunus – Türki Cumhuriyetler arası Transit Geçişler
Uluslararası Havayolu ve Denizyolu Taşımacılığı
1990 senesi itibariyle lojistik sektöründe karayolu hizmeti veren RAN LOJİSTİK, IATA üyeliğini tekrar başlatmıştır. Bugün RAN AIR CARGO, Türkiye’nin önde gelen hava kargo forwarding şirketlerinden biri olmaya adaydır.
RAN AIR CARGO uluslar arası lojistik firmaları ile yapmış olduğu global anlaşmaları ile, size dünya çapında, ihtiyacınıza uygun, esnek sistemler sunmaktadır. Dünyaya yayılmış hizmet ağı ile kapıdan kapıya güvenilir bir hizmet vermektedir.
Havalimanından havalimanına, kapıdan havalimanına, havalimanından kapıya ve kapıdan kapıya taşıma hizmetleri mevcuttur. Özel yükleme gerektiren sevkiyatlarınızda, RAN AIR CARGO, tecrübesi, titizliği ve uluslararası anlaşmaları ile size ekonomi ve rahatlık yaşatacaktır.
Ran Lojistik, global acenta ve network ağı ile tüm ithalat ve ihracat yüklerini Türkiye’den tüm dünyaya, tüm dünyadan Türkiye’ye taşımaktadır. Uluslararası deniz taşımacılığı ile Ran Lojistik, kara+hava+deniz bağlantılı multimodal taşımacılık hizmet zincirini tamamlamakta ve gerekli tüm operasyon ve işlemleri A’dan Z’ye yerine getirmektedir. Yükünüz ile ilgili tüm bilgileri 24 saat web ortamında izleme imkanı vermektedir.
Amerika’nın muhtelif limanlarından çıkış yapacak şekilde cross trade operasyonları ile Türkiye üzerinden transit Orta Doğu ülkeleri, Irak ve tüm Türki Cumhuriyetlere aktarmalı ve/veya aktramasız denizyolu taşımacılık hizmetlerini verebilmekteyiz.
IATA sertifikası için tıklayınız
MERKEZ OFİSİMİZ;
Osmangazi Mahallesi Yıldızhan Caddesi No.8 34887
Samandıra-Sancaktepe-İstanbul
Tel: 0216 564 10 00 pbx
TUZLA OFİSİMİZ; (SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI)
Organize Deri Sanayi Bölgesi
A-1 Yolu V-2 Parsel –Tuzla
Tel: 0216 394 07 77
YEŞİLKÖY OFİSİMİZ; (ATATÜRK HAVALİMANI)
AHL Kargo Terminali – Yeşilköy
Tel: 0212 465 02 05

RO1 Antrepomuz - Sancaktepe - Erenköy Gümrüğü’ne bağlı
RO2 Antrepomuz - Tuzla - Haydarpaşa Gümrüğü’ne bağlı
RO3 Antrepomuz - Tuzla - Erenköy Gümrüğü’ne bağlı
Olmak üzere toplam 32.000-m2 alanda hizmet vermekteyiz.
Depo Çözümlerimiz:
Genel depolama hizmetleri
Gümrüklü depolama hizmetleri
Özel depolama çözümleri
Envanter yönetimi, raporlama
Bayii dağıtım hizmetleri



Ran Lojistik`in borsada satışı başlıyor

Sermaye artırımına giden ve sermayesinin yüzde 25,2`sini halka arz eden Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş.`nin, İMKB Birincil Piyasa`da borsadan satışı başlıyor.

Verilen bilgiye göre pay almak suretiyle Ran Lojistik`e ortak olmak isteyen tasarruf sahipleri, satış süresi içinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası`nda işlem yapmaya yetkili borsa üyesi aracı kurumlardan birine başvurarak hisse alabilecekler. Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş.`nin, borsa birincil piyasa hisse kodu ise RANLOB.
Entegre lojistik hizmeti veren ve sektörünün büyüyen firmalarından olan Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş. 7 milyon 100 bin TL olan sermayesini 12 milyon 700 bin TL`ye yükselterek sermayesinin 3 milyon 200 bin TL`lik nominal değerdeki bölümünü halka arz ediyor. Galata Menkul Değerler A.Ş`nin aracılık ettiği Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş., halka arzında, 1 hissenin satış fiyatı 2,86 TL baz fiyattan belirlenirken, bu baz fiyattan beklenen gelir miktarı ise 9,152 bin TL.
Firma, İMKB Birincil Piyasada`Borsada satış` yöntemiyle gerçekleştirilen arz işleminden elde edilecek gelir ile, mali bünyesini güçlendirmeyi ve yapmayı planladığı depo yatırımlarının kredi dışındaki finansmanını karşılamak için kullanacaklarını açıkladı. Yapılması planlanan depo yatırımlarının yüzde 99 oranında, iştiraki olan DTC Taşımacılık bünyesinde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.





Ran Lojistik halka açılıyor

Sermaye artırımı yöntemi ile halka arz edilmesi planlanan Ran Lojistik,

Ran Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ramiz Benli, lojistiğin geleceğin sektörü olduğunu vurgulayarak, buna olan inanışlarını hiç kaybetmediklerini ifade etti. Dünyada ve Türkiye`de lojistiğin şirketler için büyük önem taşıdığını dile getiren Benli, `Kurumsallığın kalıcılığı için halka arz kararı aldık. Halka arzdan elde edilecek kaynağın tamamı şirket bünyesinde kalacak olup bunu yeni yatırımlarda özellikle depo ve antrepo yatırımlarında kullanacağız`` dedi. Ran Lojistik ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere Geodis, Gebrüder Weiss ve DTC gibi lojistik guruplarının da aralarında bulunduğu 20`den fazla ülkedeki acenteleri ve 178 çalışanıyla Arçelik, Siemens, Arçelik-LG, Nokia, Valliant, Turkcell, Evyap, Paşabahçe başta olmak üzere birçok müşteriye hizmet veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder