Mediterranean Shipping Company (MSC) Gemi Acenteciliği A.Ş.


MSC HAKKINDA

MSC Mediterranean Shipping Company, Cenevre İsviçre'de 1970 yılında kurulmuş olup; konvansiyonel gemi operatörlüğüyle başladığı yolculuğunu bugün dünyanın en önde gelen deniz taşıma gruplarından biri olarak sürdürmektedir.

Son yıllarda MSC,
deniz filosunu önemli ölçüde genişletmiştir. Konteyner slot kapasitesi ve konteyner gemisi ölçütlerinde bugün dünyanın ikinci büyük konteyner taşıyıcısı olan MSC, her geçen gün sahip olduğu bu konumu daha da güçlendirmektedir. Firma, böylesine kısa zamanda eriştiği büyüklüğünü şirket satın alımları veya evliliklerinden ziyade, kendi iç yapısını etkin bir biçimde ve organik olarak kuvvetlendirmiş olmasına borçludur.

MSC, dünyanın dört bir yanında sahip olduğu acenteleriyle müşterilerine eşi bulunmaz bir servis ağı sağlamaktadır. Tümüyle bağımsız bir özel girişim firması olan MSC, pazar değişimlerine hızlıca cevap verebilmekte ve lüzumsuz gecikmelere meydan vermeksizin uzun vadeli planlarını hayata geçirebilmektedir.

Rasyonalist yönetim anlayışı sayesinde dünyanın dört bir yanındaki pek çok yükleyici için; müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, müşterilerine en iyi fiyat imkanlarını sunabilen "lider bir küresel taşımacılık çözümü" halini almıştır.

MSC Mediterranean Shipping Company, Cenevre hakkında daha fazla detaylı bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret ediniz: http://www.mscgva.ch



TARİHÇE

Dünyanın en büyük konteyner taşıma şirketlerinden biri olan Mediterranean Shipping Company (MSC)'nin Türkiye temsilciliği, 1978'den 1995'e kadar Arkas taşımacılık şirketleri arasında yer alan, Arkas Denizcilik ve Nakliyat tarafından yürütüldü. Mayıs 1995'de MSC'nin Türkiye'deki taşımacılık hizmetleri ağını genişletmesi sonucu, yine Arkas içinde ayrı ve özerk bir ortaklık yapılanması ile MSC Gemi Acenteliği kuruldu.

MSC Gemi Acenteliği, İstanbul (Marport ve Yılport), İzmir, Mersin, Bursa (Gemport ve Borusan), Antalya ve Trabzon gibi Türkiye'nin belli başlı limanlarından direkt ve aktarmalı servis sunmaktadır.

Armatörü MSC'nin desteğiyle MSC Gemi Acenteliği Türkiye, yüksek kapasiteli ve düzenli gelen gemileri, direkt hatları, son model araçlarla donatılmış kara ulaşım hizmetleri ve teknolojik gelişmelere ayak uydurarak hizmetlerini yüksek standartlara ulaştıran liman faaliyetleriyle dünyanın her yerinden her yerine hızlı, düzenli ve rekabetçi navlunlar sunan servisler vermektedir.

İthalatı veya ihracatı planlanan mallarınızın taşınma güzergahları ve süreleri ile ilgili bilgilere,
Gemi Sefer Programları bölümünden ulaşabilirsiniz. Ayrıca ithalat ve ihracat iletişim bölümlerinden, tüm sorularınıza özenli ve ayrıntılı yanıt verecek olan MSC elemanlarıyla irtibata geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder