DHL Express Türkiye, En İyi Performans Ödülünü aldı

  • DHL Express Türkiye, büyük ülkeler kategorisinde ‘Gönderi Teslimat Süresi’ ve ‘Toplama & Dağıtım Operasyon Verimliliği’ alanlarında bağlı bulunduğu bölgede “En İyi Operasyon Performans Ödülü”nü aldı.
Dünyanın önde gelen lojistik şirketi DHL, 2010 yılının ilk çeyreğinde en iyi operasyon performansı gösteren ülkeleri belirledi. Asya Pasifik (AP) ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerini kapsayan ödüller için birçok ülke yarıştı. DHL Express Türkiye’nin büyük ülkeler kategorisinde Gönderi Teslimat Süresi ve Toplama & Dağıtım Operasyon Verimiliği alanlarında kendi bölgesinde “En İyi Operasyon Performansı Ödülü”nü aldığı yarışmanın sonuçları, ülkelerin performans sonuçlarına dayanılarak belirlendi.

Geçen sene Network Operasyonları Mükemmellik Ödülü’nü kazanan DHL Express Türkiye’nin yüksek performansı, bu sene ilk çeyrekte de artarak devam etti. Üç ayda bir yapılan yarışmada büyük ülkeler kategorisinde En İyi ‘Gönderi Teslimat Süresi’ alanında yüzde 96,5 ile birincilik yine DHL Express Türkiye’nin oldu. DHL Express Türkiye, diğer bir kategori olan Toplama ve Dağıtım Operasyon Verimliliği kategorisinde de birinciliği kimseye kaptırmadı.

DHL Express Türkiye Operayonel Direktörü Savaş Yaşar konuyla ilgili yaptığı açıklamada “DHL Express Türkiye Operasyon ekibi olarak, her zaman müşterilerimizin ilk tercihi olabilmek ve onlara en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu yaparken de, emeğimizin böyle önemli iki kategoride aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi son derece onur ve gururlandırdı. Önemli olan başarılarımızı ve hizmet kalitemizi tutarlı bir şekilde en üst seviyede tutmamız ve müşterilerimizi her koşulda memnun etmemizdir. Bunun en güzel örneğini de en son yaşanan ve tüm dünya havacılık sektörünü olumsuz olarak etkileyen volkan patlamasında yaşadık. Ekip olarak aldığımız hızlı aksiyonlar sayesinde müşterilerimize alternatif çözümler sunduk ve rakiplerimiz karşısında farklılığımızı gösterdik. Bu ödüller de bir kez daha ekibimin kalitesini ve farkını ortaya koymuş oldu.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder