Formula Pilotları DHL sayesinde gözü kapalı yarışacak

Dünyanın en prestijli yarış dizisi Formula 1’in gereksinimleri resmi lojistik sponsoru DHL tarafından karşılanacak

Formula1 Türkiye’ye gelmek üzere. 28–30 Mayıs tarihlerinde pilotlar ve takımları 2010 FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRIX’sinde İstanbul’da yarışacaklar.

20 yıldan uzun bir süredir F1 için lojistik çözümler üreten ve 2004 yılından beri F1’in Resmi Lojistik Ortağı olan DHL; zorlu bir süreç olan yarış mevsimi boyunca arabalardan motorlara, TV ekipmanlarından yakıta, tonlarca yüksek ölçüde hassas yükü beş kıtada 19 yarış mekânına taşıyor. F1’deki pilotların hızına lojistik hizmette yetişen DHL, ekipmanları bir kıtadaki gönderi yerinden öbür kıtadaki teslim yerine 48 saatte ulaştırıyor.

Yarış başladıktan sonra bile mühendisler iyileştirmeler üzerinde sürekli çalıştıkları ve çeşitli parçalara bir anda ihtiyaç duyulabildiği için DHL, F1 Yönetimiyle (FOM) yakın çalışarak kargonun zamanında teslim edilebilmesini sağlıyor.

DHL Express Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Hande Ergünlü; “Uzun yıllara dayanan motor sporları alanındaki deneyimimiz sayesinde, DHL Formula1‘in güvenilir resmi lojistik ortağı olabildi. Yarış pistinde zaman inanılmaz derece önem taşır; dolayısıyla F1 yarışlarının sahadaki başarısının arkasında hızlı, esnek ve güvenilir bir destek sunabilen bir lojistik ortağının yeri tartışılamaz. Bu gerçekten büyük bir sorumluluk ve DHL bu sorumluluğu F1’in resmi sponsoru olarak taşımaktan gurur duyuyor. Dünyanın bu en büyük, en hızlı motor sporu organizasyonun ihtiyaçlarının farkındayız: Hız, kesinlik, güvenilirlik ve takım çalışması. Bu nitelikler aynı zamanda DHL takımını da tanımlayan niteliklerdir” dedi.

Gönderiler DHL’in eşsiz hava, deniz ve kara taşıma ağı sayesinde 220’den fazla ülkede 89.000 araç sayesinde maksimim hız ve esneklikle taşınıyor. 300.000’den fazla DHL çalışanı müşterilerinin başarılarını kişisel başarıları sayacak bir adanmışlıkla çalışırken gösterdikleri çabayla beklentilerin de üzerine çıkmayı başarıyorlar.

Arabalar bitiş çizgisini geçtiklerinde lojistik yarışı bitmeden devam edecek. DHL motor sporları takımı bütün kargonun F1 takım merkezlerine ya da yarışın devam edeceği Montreal Kanada’daki Grand Prix’ye ulaştıracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder