DHL ile ithalat kolay

DHL Express ile kapıdan kapıya ithalat hizmetleri

Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ)’nün şirket içi yıllık hacim istatistiklerinde olumlu gelişmeler kaydettiği ve küresel ticaretin % 9.5 artmasını beklediği 2010 yılında DHL Express dünya çapında sunduğu ithalat hizmetlerini daha da geliştiriyor.

Import Express hizmetiyle İthalat işlemlerini kolaylaştırmak için tek bir taşımacılık faturası, tek hesap numarası ve tek para birimini benimseyen DHL Express, bu hizmetiyle yine fark yaratıyor.

214 ülkeden yapılan ithalatları kapıdan kapıya kadar ulaştıran DHL Express, dünyanın dört bir yanından gelen bu gönderileri isteyenler için Türk lirası üzerinden faturalandırabiliyor. Öte yandan harcamalarını kontrol etmek isteyen müşteriler teslimatlara verilen kapıdan kapıya taşımacılık ücretleri sayesinde maliyetleri öngörebiliyor. Import Express ayrıca, gönderilerin teslimata kadar takip edilebildiği küresel bir hizmet ağı da sunuyor.

DHL Express Kurumsal İletişim Müdürü Hande Ergünlü konuyla ilgili olarak; “DHL’in eğitimli, uluslararası uzmanlar aracılığıyla güçlü ve oldukça rekabetçi bir hizmet yelpazesini müşterilerimize sunduğunu söyleyebiliriz. DHL’in ithalat hizmetleri, müşterilerin ithalat giderlerini, nakit akışlarını ve tedarik zincirini yönetmelerini sağlıyor. Müşterilerimiz aynı zamanda tek-şirket tek-taşımacılık faturası tek-para birimi yaklaşımımızdan da çok yararlanıyorlar” dedi.

DHL’in ithalat hizmetleri, üretim tesislerinden ya da dünyanın farklı yerlerindeki tedarikçilerinden gönderi alan bütün ekspres müşteriler için kullanışlı bir çözüm sunuyor. İkame yedek parçalar gibi hassas bir zamanlama gerektiren ürünler ithal eden, ürünlerin varış yerine ulaşacağına dair mutlak bir güvene ihtiyaç duyan ve ulaştırma giderleri üzerinde kontrole sahip olmak isteyen müşteriler bu kapsamda kendilerine sunulan hizmetleri son derece kullanışlı buluyorlar. Aynı şekilde, büyüklüğü ne olursa olsun teknoloji sektöründeki bütün şirketler varış yerinde bir depoya gereksinim duymama rahatlığını yaşadıkları gibi DHL’in uzmanlığının değerinin farkındalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder