DHL LOJİSTİK HAKKINDA GENEL BİLGİ
Öncelikle: Neden DHL?
  • Rakiplerimizin birçoğunun aksine kendi kara taşımacılık ağımıza sahip olmamız prosedürlerimizin her zaman tutarlı bir şekilde işlemesini sağlamaktadır.
  • Küresel ölçekte taşıma hacmimiz, dünyanın her yerindeki müşterilerimize rekabetçi maliyet avantajı ile konsolidasyon ve grupaj hizmetleri verebilmemizi sağlıyor.
  • Rakipsiz uluslararası transit sürelerimiz ve çıkışlarımız , kapıdan kapıya teslim seçeneklerimiz ve izleme takip avantajlarımız ile sunduğumuz taşımacılık hizmetimlerimiz koli ve paletli gönderileriniz için en ideal çözümleri sunmaktadır.
  • Sizlere, gümrük hizmetleri, gözetim, kalite kontrol gibi alanlarda da destek verebilmekteyiz.
  • Standart güvenlik prosedürlerimiz, gönderileriniz için en sıkı koruma tedbirlerini verebilmekteyiz.

Havayolu Taşımacılığı
Havayolu taşımacılığında dünyadaki lider kuruluştur ve toplam dünya pazarının %12’sini DHL taşır. Bu oran bizi takip eden en yakın rakibimizin iki katından daha fazladır. 150’den fazla ülkede faaliyetlerini yürüten şirketimiz tüm kilit pazarlara özel hizmetler sunmaktadır.
DHL, çok geniş taşıyıcı yelpazesi ile tarifeli uçuşlar ve kiralık uçaklar ayarlar ve aynı zamanda kendi taşıma firmasıyla rekabetçi hizmetler sunarak, ilk defa sevkiyat yapan kişilerden, düzenli navlun ithalatçılarına ve ihracatçılarına kadar herkese yardım edilebilmesini sağlar.
Denizyolu Taşımacılığı Hizmetleri
Komple Konteyner yüklemeleri (FCL) ve Konteyner e Koyulmayan Yük teslimatları için Pazardaki en büyük Deniz yolu taşımacılığı hizmeti tedarikçisi olarak şu anda tüm kıtalar genelinde yılda 2.7 milyondan fazla TEU ve 2 milyon metre küpten fazla LCL navlunu taşıyoruz.
Doğal olarak uzmanlık alanımız aynı zamanda tüm geleneksel kargo sevkıyatlarının odaklanmış ve profesyonel yönetimini de içerir.
Uluslararası Kara ve Demiryolu Taşımacılık Hizmetleri
DHL Freight, Avrupa, Türki Cumhuriyetler,Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine verdiği kara taşımacılık hizmetleri ve etkin dağıtım ağı ile tüm gönderileriniz için kara taşımacılığı alanındaki iş ortağınızdır.
Nereye Teslimat yapabiliyoruz?
DHL’in faaliyette olduğu ülke ve hizmet verdiği şirket sayıları diğer lojistik şirketlerinden daha fazladır.
DHL, Avrupa, Ortadoğu, ABD, Çin, Türki Cumhuriyetler ve Afrika ülkeleri gibi büyük pazarlarda uzun süredir yerleşik olarak yürüttüğü faaliyetlerini bundan sonra da kararlılıkla devam ettirecektir. Bu nedenle gönderilerinizin gideceği yer neresi olursa olsun, DHL’in uzmanlığından ve imkanlarından faydalanabilirsiniz
Ne Tür Gönderiler Taşıyabiliyoruz?
DHL, gönderiniz ne olursa olsun, zamanında ve zarar görmeden yerine ulaştırma sorumluluğunu üstlenmektedir
Hemen hemen her şeyi taşıyabiliriz ancak özellikle şu tür gönderilerde uzmanlığımız kabul görmüştür:
  • Kontrollü ortam ve sıcaklık gerektiren ürünler
  • Eczacılık ürünleri
  • Petrokimyasallar gibi dökme ürünler
  • Kimyasallar
  • Tehlikeli maddeler
  • Elektronik aksamlar
  • Orman ürünleri
  • Metaller
  • Montaj alt grupları
Yüksek değerli eşyalar
Konsolidasyon ve Grupaj
Konsolidasyon, taşımacılık giderlerinden önemli tasarruflar elde etmek amacıyla farklı kargoların tek bir sevkiyatta birleştirilmesidir. Karayolu taşımacılığında bu grupaj olarak bilinmektedir.
Intermodal ve Multimodal Taşımacılık
Hem intermodal hem de multimodal taşımacılığın avantajı, taşımacılık yöntemlerinin en etkin kombinasyonunu kullanarak taşımacılık giderlerinizi minimum indiriyor olmalarıdır. Her iki hizmet de çevresel olarak bazı tek taşımacılık yöntemlerine göre daha sürdürülebilir yöntemlerdir.
Depolama ve Dağıtım
Sorunlarınızı anlayarak ve iş ve lojistik ihtiyaçlarınızı tahmin ederek, DHL uzmanları, işinize değer katacak sağlam çözümler sunar.
Hangi sektörde çalışıyor olursanız olun, DHL müşterilerinize vaat ettiğiniz hizmetleri sunabilmenizi sağlamak için kişiye özel ve kullanıcı paylaşımlı depolama ve dağıtım faaliyetleri yürütmektedir
Aşağıdakiler dahil olmak üzere tedarik zincirinizin ihtiyaç duyabileceği her türlü depolama çözümü kombinasyonunu sunuyoruz:
§Ortam sıcaklığında depo
§Isı kontrollü depo
§Antrepo
§Ham maddeler
§Mamul mallar
§Otomatikleştirilmiş depo
Gümrük, Güvenlik ve Sigorta
Benzersiz global gümrük hizmet ağımız, uluslararası ticaretin zorluklarını rakiplerimizden daha iyi anlamamızı sağlamaktadır.
Son derece etkin işleyen gümrük hizmetlerimiz, gümrük işlemlerindeki karmaşıklığı ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Gönderilerinizi uluslararası sınırlarda herhangi bir bekleme olmaksızın taşırken, sorunlu bölgelerde tam güvenlik sağlayarak beklenmedik olaylara karşı sigorta hizmeti sunuyoruz.
Tedarik Zinciri Çözümleri
Dünyanın en büyük lojistik uzmanı olarak, büyüklüğümüzden ve yerel bilgilerimizden yararlanarak, tedarik zincirinize değer katan kapsamlı hizmetler seti sunuyoruz.
İlk danışmanlık ve tasarım adımlarından son teslimat anına ve ters lojistiğe kadar, tüm v sektörlere özel tedarik zinciri çözümleri sunuyoruz.
Endüstri Sektörü Çözümleri
DHL endüstri sektörleri üzerinde odaklandığı için müşterilerimiz ilgili sektörlerde uzmanlaşmış kişilerle çalışmanın avantajlarından yararlanır. Bu, sadece lojistik sektörü ile sınırlı kalmaz, aynı zamanda uzmanların kendi :
.sektörlerini de içerir. Amacımız, müşterilerimizle yönetim birimlerinin, omuz omuza ve uzun vadeli ortaklıklar kurarak yakın çalışmalar yapmasıdır. Personelimizin sahip olduğu teknolojik bilgi ve endüstriyi yönlendiren çözümlerimiz müşterilerimize gerçek bir rekabet avantajı kazandırır.
Personelimiz, her gün dünyanın her yerinde aşağıda belirtilen endüstri sektörlerinde faaliyet gösteren çok çeşitli müşteriler ile çalışarak, teslimat süresini kısaltmaktan sıcaklık kontrolü gerektiren kargonun taşınmasına kadar bir dizi probleme çözüm üretiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder