MNG KARGO HİZMETLER

MNG KARGO HİZMETLERİ


LOCA

Kargoları ezilme, kırılma gibi olası hasarlara karşı korumak amacıyla, araçlarımız özel raf ve file sistemi ile donatılmıştır. LOCA hizmetimiz, fiyat farkı olmaksızın, MNG Kargo'nun her aracında kargonuzu güvenle yerine ulaştırıyor.

HIZLI TESLİM STANDARTI

Türkiye’de ilk kez hava kargo taşmacılığını başlatan MNG Kargo, il merkezlerine ve şubelerinin bulunduğu yerleşim birimlerine erken teslimi standart hale getirmiştir. Hava kargo taşımacılığı standartlarına uygun olan tüm kargolarınızı MNG Kargo, kendisine ait 2000 karayolu filosuyla gerçekleştirdiği ortak operasyon sonucu kargolar adresine ulaşmaktadır.


GÜN İÇİ

Kara filosuna kattığı uçaklarla intermodal taşımacılığı gerçekleştirerek sektöründe devrim yaratan MNG Kargo, şimdi kargolarınızı yarım günde adresine ulaştırıyor. Hava kargo taşımacılığı standartlarına uygun olan gönderileriniz büyük şehirlerde gün içinde teslim ediliyor.GÜN İÇİ hizmetinin geçerli olduğu yerleşim birimleri ile kargo kabul saatlerini çağrı merkezimizden öğrenebilirsiniz. ADRESTEN ALIMKargo veya kargolarınızın adresinizden teslim alınmasını istiyorsanız 444 06 06 telefonu arayarak ya da size en yakın şubemize alım bildirerek gönderinizi yapabilirsiniz.


ADRESE TESLİM

Adresinizden alınan ya da şubemize teslim ettiğiniz kargolarınız istediğiniz takdirde alıcının adresine teslim edilmektedir. Alıcı adreste bulunamaz ise üzerinde ilgili şube ve yetkili kişi adının bulunduğu ihbar notu bırakılır. Varış şubesinden 3 gün içerisinde alınmayan kargolar, çıkış şubesine geri gönderilir.

ŞUBEDEN TESLİM

Alıcı Haberli olarakta bilenen bu hizmetimizde, kargonuzun alıcı tarafından ona en yakın şubemizden teslim alınmasını istiyorsanız şubeden teslim hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Kargonuzun MNG Kargo şubesinden teslim alınmasını istiyorsanız alıcıya şubemizin adı, adresi ve telefonunu bildirmeniz gerekmektedir.


TELEFON İHBARLI

Şubemize teslim ettiğiniz ya da adresinizden alınan kargonuz, varış şubesine ulaştığında gelip teslim alması için alıcıya telefon ile bilgi verilmesini istiyorsanız telefon ihbarlı teslim hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

MOBİL HİZMET

600'ü aşkın şubemizin bulunduğu yerleşim birimleri dışında kalan 1150 yerleşim birimine de haftanın belirli günlerinde kargolarınız alıcılarına teslim edilir.


SMS VE ONLINE HİZMETLERİMİZ

Kargonuzun yolculuğunu merak ediyorsanız, şimdi tek bir numarayla cep telefonunuzdan 6645’e SMS yollayarak kargonuzun takibini yapıyor, kapınızdan alınmasını sağlıyor, fiyatını ve MNG Kargo şubelerinin telefonlarını öğrenebiliyorsunuz. Arzu edilmesi halinde gönderilen kargonun “Şubeye Ulaştı” bilgisi alıcıya, “Teslim Edildi” bilgisi ise göndericiye SMS olarak gönderilebiliyor. Bu hizmetlerimizi http://wap.mngkargo.com.tr adresimizden de alabilirsiniz.

SİZE ÖZEL ŞUBE

Yoğun gönderileri olan müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için arzu edildiği taktirde kendi bünyelerinde faaliyet gösterecek “Size Özel şube” oluşturulur.


SELF BARKOD

Self barkod sistemiyle kendi barkodunuzu basarak artık kargo gönderilerinizi daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

NÖBETÇİ ŞUBEMNG

Kargo kargolarınızın teslim alma sürelerini uzattı. Nöbetçi şubelerimiz kargolarınızı teslim almak için saat 20:30’a kadar açık. Detaylı bilgiyi çağrı merkezimizden alabilirsiniz.


ÇAĞRI MERKEZİ

Uzman kadromuzdan oluşan çağrı merkezi departmanımız istek ve önerileriniz için haftanın 6 günü, 8:30 -19:30 saatleri arasında hizmetinizdeler.


KIBRIS GÖNDERİSİ

Kıbrıs'a gönderiniz varsa 444 06 06 nolu çağrı merkezimize telefon açmanız, ya da size en yakın şubemize uğramanız yeterli. Gönderi şekli, zamanı ve ücreti için görüştüğünüz MNG Kargo yetkilisi size ayrıntılı bilgi verecektir.


MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

Sektörel olarak uzmanlaşmış Müşteri İlişkileri Yönetmenlerimiz, kurumsal ihtiyaçlara göre çeşitli çözümler sunmaktadırlar. Müşteri İlişkileri birimimize, 444 06 06 numaralı çağrı merkezimizden ve musteri.hizmetleri@mngkargo.com.tr email adresimizden ulaşabilirsiniz.


YURTDIŞI HİZMETLER


Uluslararası gönderilerinizi, Dünya'nın en büyük, hızlı hava taşımacılık firması FedEx Express ile 220 ülkeye hızlı, güvenli ve daha avantajlı olarak gönderebilir Amerika ve Avrupa'ya ertesi gün teslimat yapabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder