OMSAN LOJİSTiK


1978 yılında OYAK'ın iştiraki olarak kurulan OMSAN Lojistik, 1100 personeli ile kurumlara ulusal ve uluslararası ölçekte kapıdan kapıya kara, hava, deniz, demiryolu, intermodal, milk run taşımacılığı, depo ve antrepo yönetimi, bitmiş araç lojistiği, tehlikeli madde ve dökme yük taşımacılığı, ev-ofis lojistiği, gümrükleme, sigorta ve lojistik danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. İstanbul'da Genel Müdürlüğü, İzmir ve Ankara'da Bölge Müdürlükleri, Fransa, Rusya Federasyonu, Azerbaycan ve Romanya'da şirketleri, İtalya ve Almanya'da irtibat büroları, İspanya'da OMFESA adıyla ortaklığı bulunmaktadır.

Lojistik sektörünün en güvenilir ve en itibarlı şirketlerinden biri olan OMSAN Lojistik'in Türkiye'nin en köklü ve en büyük kurumlarından biri olan OYAK'ın iştiraki olması, bilişim teknolojileri altyapısı ve uygulamaları, güçlü finansal yapısı ve ortaklıkları, hizmet çeşitliliği, alternatif çözümleri, sahip olduğu taşımacılık belgeleri, IATA ve FIATA üyelikleri, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Şikayetleri Yönetim Sistemi Belgesi ve Türkiye'nin ilk, düzenli Avrupa demiryolu hattını işletmesi rekabet avantajları olarak öne çıkmaktadır.

OMSAN Lojistik'in faaliyetlerinde gösterdiği başarıları çeşitli kurumlardan ve basından alınan ödüller ve derecelerle tescil edilmiştir. 2007 yılında Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından karayolu ve demiryolunda en fazla ihracat gerçekleştiren “Lojistik Şirketi Ödülüne”, 2008 yılında müşterisi olan bir dünya otomotiv devine sunduğu hizmetlerden ötürü “Araç Lojistiği İş Ortağı Ödülüne” ve ayrıca Capital Dergisi tarafından “Türkiye'nin En Değerli 100 markası 2010” araştırması sonuçlarına göre 48. sırada yer alarak lojistik sektörünün en değerli markası olmanın gururuna ulaşmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder