KARAYOLU NAKLİYESİ

Mars Lojistik Karayolu nakliyesi ile tüm Avrupa (Fransa,İspanya, Portekiz, Hollanda Belçika, Almanya İtalya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Fas, Polonya, Slovakya, Tunus) ülkelerine ve bu ülkelerden Türkiye'ye komple ve grupaj taşıma; askılı taşıma ve depolama; yurt dışına dağıtım, toplama ve depolama organizasyonu, kapıdan kapıya tam hizmet anlayışıyla eksiksiz yapmakta ve toplamda 55.000m2’lik depolama alanı ile hizmet vermektedir.

Mars Lojistik Grup 400'ün üzerinde özmal TIR’ı ile Avrupa ülkelerine ihracat ve ithalat taşımacılığı yapmaktadır. Araç parkı; askılı tekstil taşıyıcı, kamyon-römork, yüksek hacimli tenteli araçlar gibi geniş yelpazede hizmet sunmak imkanına sahiptir. Araçlarının tümü EURO 3 ve EURO 5 standartlarında çevre dostu sessiz araçlardır. Türkiye’nin en genç filolarından birisine sahip olan firmamızın araç yaş ortalaması 2.5’tir. Araçlarımız günün 24 saati uydu takip sistemi ile takip edilmekte olup isteyen müşterilerimize de bilgisayarından yükünü takip olanağı sunulmaktadır. Şoförlerle yapılan haberleşmede ağırlıklı olarak bu sistemden (GPS : Global Positioning System) yararlanıldığı gibi zaman zaman GSM’den de yararlanılmaktadır.

Özmal araçlarımızın yurtiçi ve yurtdışı tüm organizasyonları, şoförlerin sürekli eğitilmesi, araçlarımızın tüm tamir ve bakımları, yedek parça teminleri, her türlü sigorta işlemleri firmamız bünyesinde yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder