ELMAS LOJİSTİK

ELMAS LOJİSTİK
1951 yılında, kurucumuz merhum Necdet ELMASOĞLU önderliğinde faaliyetine başlayan ve 1973 yılında Yaşar Holding ortaklığı ile Lojistik sektöründe yer alan elmas, 1998 yılında Elmas Group olarak yeniden yapılanarak 2. kuşak yöneticilerin liderliğinde kurumsal bir yapıda Entegre Lojistik hizmetleri vermektedir.
Bizler, hizmeti “ürün” olarak sizlerin kullanımına sunan, tüm faaliyet konularımızdaki bilgi ve birikimimizi teknoloji ile bütünleştiren, gerçek anlamda “ Kapıdan Kapıya Taşıma ” konusunda büyük deneyimlere sahip olan ve bu kavramı Uluslararası boyutlara taşıyan sektöründe lider bir kuruluşuz.
Geçmişte sahip olduğu tecrübe ve profesyonelizmi gencliğin dinamizmi ile birleştiren, 300 uzman personeli ile atılımcı, yatırımcı ve istihdam yaratan niteliklere sahip, hızlı güvenli ve çağdaş hizmet ilke ve etiklerini benimseyen “ elmas Ayrıcalıklar Dünyasına ” hoş geldiniz.
Elmas Group Vizyonu

Ülkemizde faaliyet gösteren tüm lojistik firmaları ile rekabete açık sistemler geliştirerek, ülke lojistik sektöründe lider marka olarak Dünya lojistik markaları içerisinde yer almaktır.
Elmas Group Misyonu
Elmas Group global ve yurt içi ticarete konu olan tüm ürünlerin taşınması, gümrüklü ve gümrüksüz depolanması ve dağıtımı faaliyetlerini tekil yada entegre çözümler halinde sunarak , sürekli müşteri ve kurum tatmini bilinci ile müşterilerine yüksek kalitede hizmet vermeyi ve verdiği hizmet ile müşteri beklentilerinin de ötesine geçerek katma değer yaratmayı amaçlamış bir kuruluştur.”
Elmas Group Değerleri
• Elmas Group yasalara, kamu düzenine ve genel ahlaka saygılıdır.
• Elmas Group insan hayatına, insan haklarına ve çalışan haklarına saygılıdır.
• Elmas Group müşteri değerlerine ve gizlilik değerlerine saygılıdır.
• Elmas Group ekolojik sisteme saygılıdır ve çevrenin korunması konusunda sorumlu davranır.
• Elmas Group eşitlikçi ve katılımcı yönetim prensiplerine sahiptir.
• Elmas Group tüm müşterilerine eşit ve ilişkilerde güven ilkesi ile yaklaşır.
Kalite Politikamiz

Insan kaynagimizin gelisimine ve is tatminine önem vererek, teknolojik gelismeleri yakindan takip edip en son teknolojilerin hizla adaptasyonunu saglamak ve seçilmis tedarikçilerimizle karsilikli memnuniyete dayali uzun süreli is birlikleri gelistirerek, lojistik sektöründe sürekli müsteri tatmini ve artan verimlilik ilkesi ile faaliyet göstermek"

Hizmet Politikasi

Elmas group kendini lojistik sektöründe bir çözüm üreticisi olarak görmektedir. Elmas group'ta önemli olan, müsteri isteklerine uygun planlama yapilarak verimli lojistik çözümler üretilmesi ve sunulan hizmetle müsteri beklentilerinin ötesine geçilmesidir.


Çalısan Politikasi

Elmas Group'ta çalisan kalitesinin ve çalisan memnuniyetinin sürekli arttirilmasi esastir.Çalisan memnuniyeti anketleri; bireysel gelisim egitimleri ve sosyal faaliyetler; performans ve kariyer yönetim sistemleri; yemek, servis, Internet gibi sosyal olanaklar; çalisma ortaminda açik ofis yapilanmasi, havalandirmaya ve isiga gösterilen özen; bu politikanin birer sonuçlaridir.

Müsteri politikasi

"Kazan-Kazan" dir. Biz biliyoruz ki; en iyi alisveris karsilikli iki tarafin da kazandigi alisveristir. Elmas Group'ta müsteri güvenini kazanmak tüm kazançlarin önünde gelir. Sürekli gelistirdigi bilgi ve tecrübeyi paylasmak, dürüstlügün ve karsilikli güvenin önemini bilerek müsteri iliskilerini hassasiyetle yönetmek, daima gülümsemek ve gülümsetmek Elmas Group temel müsteri politikasidir. Bu politika dogrultusunda gelistirilen Müsteri Memnuniyeti Anketi için tiklayiniz.
Sikayet ve önerileriniz yada kalite yönetim sistemimiz hakkinda detayli bilgi almak için info@elmas.com.tr adresine mail atabilirsiniz.
Elmas Group, Tüm Avrupa, Ortadogu ve Türki Cumhuriyetlerine CMR sigortasi ve elmas güvencesinde karayolu ile tasimacilik yapmaktadir. Avrupa ülkelerine yapilan tasimalarda hem Ro-Ro hatti hem karayolu güzergahi kullanilmaktadir. Tüm ihracat ve ithalat tasimalarimiz parsiyel ve komple bazda olup, karayolu güzergahindan yapilan tasimalarimizda karsilikli ekspres seferlerimiz mevcuttur. Genç bir filoya sahip olan sirketimiz uluslararasi kara nakliye bölümü yillik asgari 10.000 pozisyon is hacmine sahiptir. Agir yük nakliyelerinde özel donanimli araçlar ile müsterilerine en iyi hizmeti veren kara nakliye bölümü birçok proje tasimalarini da basariyla tamamlamistir.
Araçlarimizin tümü proje tasimasina uygun kayar çatili, yanici teçhizatli olup sürücülerimiz ADR ehliyetine sahiptir. Ayrica araçlarimiz çevreye duyarli EURO 3 standartlarinda yesil ve sessiz motorludur. Elmas Group sahip oldugu modern araç filosu ve gerçeklestirmis oldugu yüksek tasima kapasitesi sonucunda almis oldugu UBAK belgesi ile Avusturya Italya ve Yunanistan'da geçis sorunu yasamamaktadir.
Elmas Group Uluslararasi kara tasimaciligi bölümümüz ayni zamanda Ortadogu ve Türki Cumhuriyetlerine de elmas güvencesi ile tasima yapmakta olup kombine tasimacilik alaninda basarili çalismalari ile maliyet avantaji saglayarak, karayolu-tren-gemi kombinasyonu ve maniplasyon hizmetleri ile müsterilerine alternatif tasima avantajlari yaratmaktadir.
Elmas Group Avrupa ülkeleri ile Ortadogu ve Turki Cumhuriyetleri arasinda, Türkiye üzerinden yapilacak tasimalarda transit aktarma Gümrüklemesi ile transit tasima hizmetleri vermektedir.
Elmas Group, Sahip oldugu global teminat kapsamindaki araçlar ile Yurtiçi gümrüklü bölgeler arasindaki tasimalarda kolcu, refakat ücreti ve teminat aranmaksizin aktarma hizmetleri vermektedir.
GLOBAL TEMİNATLI TAŞIMACILIK
L2 (C2) Yetki Belgeli Özmal araçlarımızla, Global Teminat kapsamında Türkiye’nin tüm Gümrükleri, Limanları ve Serbest Bölgeleri arasında, açık-kapalı, kamyon ve treylerlerimizle Global Teminatlı taşıma yapmaktayız.
Elmas Group, Türkiye'den dünyanin her noktasina ve bu noktalardan Türkiye'ye hava tasimaciligi konusunda genis organizasyon agi ile hizmet vermektedir. Her boyutta ve agirlikta kargonun gelen talep dogrultusunda Kapidan Kapiya (Door to Door), Alandan Alana (Port to Port), Alandan Kapiya (Port to Door) tasinmasi.
Merkezi Almanyada bulunan, CROST GMBH yaygin ve güçlü acentelik agi ile tüm dünyadan kargo tasima organizasyonu, Kargonun özelligine göre Uçak kiralama (Charter) olanaklari ve Internet üzerinden kargo takibi, hizmetlerimiz arasindadir.
Yükleme detaylarinizi firmamiza bildirdiginizde dünyanin bir ucuna mal göndermenin sehir içine mal göndermek kadar kolay oldugunu göreceksiniz.
Elmas Group, Avrupa, Amerika, Uzakdogu ve Afrika limanlarina ihracat ve ithalat denizyolu tasimaciligi hizmetleri vermektedir. Komple (FCL) ve grupaj (LCL) konteyner tasimasi.
Elmas Group tüm Dünyaya yayilmis gelismis ve güçlü acente agimiz (APC CARGO USA) isbirligi ile yabanci ülke limalarinda yükleme-bosaltma, depolama, gümrükleme hizmetleri vermektedir.
K.Amerika, Avrupa, Ortadogu ve Uzakdogu hatlarinda çesitli armatörlerle (CSCL LINE, HAPAG LOYD, APL LINE, MSC LINE, COSCO LINE, HAMBURG SUD LINE) yapilan yillik anlasmalar sonucu uygun navlunlarla komple ve parsiyel deniz tasimaciligi hizmetleri.
Avrupa ve ABD'nin tüm noktalarindan Türkiye'ye düzenli (LCL)parsiyel ithalat & ihracat servisi.
BDT ve Türki Cumhuriyetleri'ne komple konteyner servisi.
Tüm liman hizmetleri.
Depolama, gümrükleme, aktarma, transit, kapidan kapiya teslim ve dahili konteyner tasimasi.
Komple gemi kiralama ve gemi acentaligi hizmetleri.
On-line bilgisayar sistemi ile yüklerin takibi.
Izmir, Istanbul, Denizli subelerimizdeki uzman kadromuz ile tüm Türkiye'deki ihracatçi ve ithalatçilarimiza Mersin, Istanbul, Gemlik ve Izmir limanlarinda hizmet olanagi sunulmaktadir.


Elmas Group olarak bünyemizde bulunan özmal ve sözlesmeli araçlarimizla Elmas güvencesi ile Irak, Iran dahil tüm Ortadogu ve Türki Cumhuriyetlerin' deki ülkelere kara yolu ve diger kombine tasimacilik modelleri ile hizmet vermektedir.Tasimalarimizin tümü CMR sigortasi teminati altinda yapilmaktadir.
Müsterilerimizden gelen talepler dogrultusunda Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan ve Iran parsiyel karayolu tasima servisimiz sürekli artan yükleme potansiyeli ile devam etmektedir.
Maliniz ve zamaniniz bizim için degerlidir. Bunu ilke edinen Elmas Group Ortadogu ve Türki Cumhuriyetlerindeki acenteleri sayesinde eksiksiz bilgi akisi saglamaktadir.



Elmas Group olarak bünyemizde bulunan özmal ve sözlesmeli araçlarimizla Elmas güvencesi ile Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Bosna Hersek başta olmak üzere tüm balkan ülkelerine kara yolu ve diger kombine tasimacilik modelleri ile hizmet vermektedir.Tasimalarimizin tümü CMR sigortasi teminati altinda yapilmaktadir.
Maliniz ve zamaniniz bizim için degerlidir. Bunu ilke edinen Elmas Group Balkan Ülkelerinde bulunan acenteleri sayesinde eksiksiz bilgi akisi saglamaktadir.
KOMBİNE TAŞIMACILIK
Elmas Group Kara, Hava, Deniz ve Demiryolundan olusan tüm tasimacilik modellerinde hizmet vermektedir. Deniz asiri ülke tasimalarinda bu modlari bir araya getirerek farkli kombinasyonlar olusturmakta ve müsterilerimize direkt tasimalara kiyasla daha avantajli olan alternatif tasima sekilleri de sunmaktadir.
UÇAK+UÇAK : Türkiye' den Avrupa'ya uçak, Avrupa'dan varis yerine yine uçak ile yapilan bir tasima seklidir. Direkt uçak servisine kiyasla bir miktar daha uzun transit süreli fakat daha ucuz bir servistir.
TIR+UÇAK : Türkiye'den Avrupa'ya karayolu ile giden mallar buradan varis yerine en güvenilir havayollari ile tasinmaktadir. Direkt uçak ve gemi tasimaciligi arasinda hem maliyet hem süre açisindan alternatif bir tasima seklidir.
TIR+GEMI : Türkiye'den Avrupa'ya kara tasimasi, Avrupa limanlarindan gemi ile gerçeklestirilen bu servis genellikle parsiyel konteyner tasimaciligi ve Türkiye'den sik gemi kalkisi olmayan varis limanlari için kullanilir. Direkt gemi ve diger tasima sekillerine kiyasla cazip transit süre ve maliyetler olusturulmaktadir.
UÇAK+GEMI : Uzakdogu'dan aktarma noktasina gemi, aktarma noktasindan Istanbul, Izmir, Adana ve Ankara'ya uçak ile gerçeklestiElmas Group proje tasimaciligina uygun kayar çatili, tenteli ve agir tasimaciliga elverisli araçlari ile ihracat ve ithalatta proje yüklerinin güvenli bir sekilde tasinmasi konusunda uzmanlasmistir.

Komple bir tesisin farkli ölçülerde ve agirlikta parçalarinin ithalat ve ihracat tasimalarinda yükleme öncesi yerinde kesif ve ekspertiz çalismalari yapilarak öngörülen terminlerde teslimi gerçeklestirilmektedir.
rilen bu hizmet, direkt gemi servisinden daha hizli ve daha fazla siklikta, direkt uçak tasimaciligindan daha ekonomiktir.
Hava, kara, deniz, demiryolu gibi klasik tasima sekillerinin çok farkli kombinasyonlari uzman ekibimiz tarafindan bir araya getirilerek ithalatçi ve ihracatçilarimizin lojistik ihtiyaçlarina göre özel tasima sistemleri olusturulmaktadir.
İÇ TİCARET
PERAKENDE VE TOPTAN SATISI YAPILAN ÜRÜNLER,MARKALAR

LASTIK: OTOMOBIL, KAMYONET, KAMYON, IS MAKINASI, FORKLIFT, TRAKTÖR
Elmas Group T.Pirelli Lastikleri A.S. nin yetkili saticisi olup ayni zamanda Micheline, Lassa, Goodyear, Bridgestone basta olmak üzere bir çok yerli ve ithal lastigin satis ve pazarlamasini yapmaktadir.
AKÜ : Kuru Sulu hertürlü batarya UPS aküleri Elektirikli forkliftler için özel aküler.. Elmas Group her türlü motorlu araç ve ekipman için gerekli olan Akü çesitlerinin satis ve pazarlamasini yapmaktadir.
AKARYAKIT : Elmas Group Petrol ofisi bayisi olup Evlere, Isyerlerine ve Fabrikalara Elmas Group güvencesinde Tüpras Aliaga ürünü dökme ve perakende akaryakit satisi yapmaktadir.
OTOMOTIV VE ENDÜSTRIYEL YAGLAR: Elmas Group Petrol Ofisi A.S. nin yetkili saticisi olup ayni zamanda Shell, Castrol, BP, Aral basta olmak üzere bir çok yerli ve ithal madeni yagin toptan ve perakende satisini yapmaktadir.
JANT : Elmas Group her türlü tasit aracinin kullanimina uygun jant ihtiyacina cevap vermek için basta CMS olmak üzere diger tüm marka jant ürünlerinin toptan ve perakende satisini yapmaktadir.
SERVIS HIZMETLERI: Elmas Group lastik sökme-takma, öndüzen ve balans ayari, lastik performans takibi, lastik dis derinligi ölçümleri, hava kontrolleri, dogru ebatta lastik seçimi ve danismanlik hizmetlerini uzman kadrosu ile vermektedir.
DIS TICARET FAALIYETLERI
Aktif Dis Ticaret : Her nevi malin ithalat ve Ihracatini gerçeklestirmek.

Pasif Dis Ticaret: Kapidan-Kapiya hizmet kapsaminda sanayici, imalatçi, Ihracatçi firmalarinin ithalat ve ihracat islem ve organizasyonlarini ( Banka – Kambiyo - Dis Ticaret operasyonlarini) gerçeklestirmek.
Kambiyo rejimi, Tesvik Mevzuati, Yabanci Sermaye Mevzuati, Ithalat ve ihracat konularinda danismanlik hizmetleri sunmaktadir.
DISTRIBÜTÖRLÜKLER VE TEMSILCILIKLER
Elmas Group Italya kimya sektörünün önde gelen kuruluslarindan SIR INDUSTRIALE S.P.A ' in Türkiye Ithalatcisidir.
Gida-Içki sektöründe ise Fransa'da yerlesik SLAUR CHAUVET INTERNATIONAL ve Yunanistanda yerleşik N.G CALLICOUNIS S.A. firmalarının Türkiye Distribütörüdür.
Elmas Group SIR INDUSTRIALE'den Epoksi reçine çesitleri ve SLAUR CHAUVET INTERNATIONAL firmasindan muhtelif alkollü içkilerin ithalatini gerçeklestirip, bayileri kanali ile satis ve dagitimini yapmaktadir.
GÜMRÜKLEME.
Elmas Group tüm Gümrük idarelerinde, Gümrük tarife cetvelinde yer alan tüm GTİP' da İthalat ve İhracat Gümrükleme işlemlerinde hizmet vermektedir.
Numune bazlı GTİP tayini ve maliyet analizi yapılması, Dış Ticarette Standardizasyon tebliğlerinde yer alan Sağlık Bakanlığı,Tarım İl Müdürlüğü Kontrol Belgeleri ile TSE vb belgelerin İzmir-İstanbul ve Ankara dan takibi ve düzenlenmesi, Tarım İl Müdürlükleri, Zirai Karantina ve Veterinerliklerde analizlerin takibi ve sonuçlandırılması, Yerli ve Yabancı yatırımcılara yapacakları yatırımlarda Türkiye'deki Gümrük, Kambiyo, Teşvik, Dış ticaret vb. konularda Yatırım Danışmanlığı hizmetleri, uzman ve deneyimli kadroları ile verilmektedir.
Gümrük Mevzuatında yapılan ve yapılacak değişiklikler yakından takip edilerek, hizmet verdiğimiz kuruluşlar önceden bilgilendirilmektedir.
Elmas Group 3 Gümrük Müşaviri, 10 Gümrük Müşavir Yardımcı Karneli personeli ve diğer uzman kadrosu ile Gümrükleme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.

ANTREPO
Ekipmanlar
• 2,5 tondan 6 tona kadar kaldırma ve taşıma kapasiteli dizel forkliftler.
• Yanıcı ve gıda depolarında kullanılan elektirikli forkliftler.
• Maximum hızda ve tüm ölçülerdeki araçlara uygun yükleme ve boşaltma hizmeti verme yetkinliğine sahip teleskopik lipli hidrolik rampalar.
• Yanıcı depolarda beam dedektörleri ve bölgesel sprinkler (pulverize köpük ve sulu yangın söndürme) sistemi.
• Tüm depolarda ısı ve duman algılayıcı sistem.
• Depolarda Xpeeler - Kuş kovma sistemleri.
Özellikler
Elmas Group Gümrüklü Antrepoları 1997 yılında Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğünden almış olduğu açma ve işletme ruhsatına istinaden faaliyet göstermekte olan A Tipi Genel Antrepo'dur .
Eşyanın iyi saklanmasına, yangından korunmasına ve çağdaş tekniğe uygun yangın söndürme düzenine sahip tesisat, donanım ve düzenekler mevcuttur.
Eşyanın antrepo içinde kolaylıkla ve emniyetle araçlardan boşaltması, istiflenmesi, tartılması, ölçülmesi gibi, hizmetlerin yapılmasına ve taşıtlara yüklenmesine yarayan gerekli ekipman donanımına sahiptir.
01-99 no' lu Gümrük Tarife Pozisyonları arasında yer alan her türlü ürün için, özelliklerine göre çağdaş koşullarda depolama olanağına sahip sekiz ayrı depoda hizmet verilmektedir.
Depo Özellikleri
Saklanması ve muhafazası, özel ısı derecesi (+4 0C/ -25 0C) düzenek ve yapılanma gerektiren taze, soğutulmuş ve donuk ürünler için on ayrı ünite halinde Soğuk Hava Depoları, Yanıcı, yakıcı, parlayıcı kimyasallar ile yanıcı olmayan kimyasallar için Avrupa Normlarında özel inşa edilmiş üç ayrı depo,
• Gıda Codexine uygun her türlü gıda maddeleri için ayrı bir depo.
• Sanayi sektörü üretimi ürünleri için yine özel olarak inşa edilmiş ve adreslenmiş iki ayrı depo,.
• Dökme tahıl ve benzeri ürünler için özel inşa edilmiş bir depo.
Uluslararası ticari rekabette, eşya veya ham maddelerin depolanması, saklanması, işçiliğe tabi tutulması, pazarlanması vb. hususlarda maliyetlerin asgariye indirilmesi olanağı sağlayan antrepolara yönelik düzenlemelere uygun olarak, elleçleme, hizmetleri uygun makine parkı ile Antrepomuzda sunulmaktadır.
Deniz ve hava limanlarına gelen eşyaların geçiçi depolama statüsünde belirtilen sürelere tabi tutulmadan direkt antrepomuza aktarılması ile limanlarda oluşabilecek ek demoraj, ardiye v.b. giderlerin azaltılması sağlanmaktadır.
Elmas Group gümrüklü depolarından Yurtdışı transit aktarma ve Yurt içi farklı gümrüklere sevk işlemleri yapılmaktadır.
Elmas Group Gümrüklü Antreposunda depolanan tüm mallar Elmas Güvencesi ve sigorta teminatı altındadır.
Sektöründe marka olan Elmas Group Gümrüklü Antrepo İşletmesi; TSE-EN-İSO 9001- 2000 Kalite Sistem belgesine sahiptir.

Tüm ana hizmetlerin süreç analizleri ve performans ölçüm ve değerlendirmeleri sürekli izlenerek kayıt altında tutularak sürekli iyileştirme proses edilmektedir.
Kalite olgusu çerçevesinde sürekli mevzuat ve operasyonel eğitimler ile desteklenen ve yetkinliği arttırılmış,müşteri odaklı profesyonel kadro ile hizmet verilmektedir.
Elmas Group Gümrüklü Antrepo Hizmetleri Bölümü, bünyesinde ,
Gümrük ve Maliye İdarelerince ;
• Gümrük Muayene Memuru
• Gümrük Antrepo Memuru
görevlendirilmiştir.
Gümrük modernizasyon birim başkanlığından alınan yetkiye istinaden Antrepomuzda Gümrük ve Maliye idarelerince görevlendirilmiş tüm memurlar şirketimize tahsis edilen Lease Line data hattı ile İzmir Gümrük Müdürlüğü Pop noktası üzerinden online olarak Gümrük işlemleri gerçekleştirilmektedir.
Bilişim sektörünün öncü firmalarının yazılımlarını kullanarak yüksek işlem hızına ulaşan kuruluşumuz , sözleşmeli olarak çalıştığı firmalara depolama ve stok yönetim sistemin bir parçası olarak NETWORK ağı ile envanter hareketlerinin takip ve kontrolu olanağını da sunmaktadır.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLKESİNİ AMAÇ EDİNEN Elmas Group Gümrüklü Antrepoları, gümrüklü antrepo hizmetleri konusunda 1997 yılından günümüze sektöründe uluslararası boyutta faaliyet gösteren özel ve özgün bir marka haline gelmenin onurunu yaşamaktadır.
Elleçleme Rejimi : Antrepo rejimine tabi ithal eşyasının, iyi korunması, görünüş veya pazarlama kalitesinin geliştirilmesi veya dağıtım ya da yeniden satışa hazırlanması amacıyla, elle veya başka bir şekilde gerçekleştirilen; istifi, yerinin değiştirilmesi, ambalajlanması, büyük kaplardan küçük kaplara aktarılması, kapların yenilenmesi veya tamiri, havalandırılması, kalburlanması, karıştırılması ve benzeri şekilde asli niteliklerini değiştirmeyen işlemler ve/veya işleme torbalama-paketleme-etiketleme.
Geçici Depolama Rejimi : Eşyanın depolanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak, gümrükçe onaylanmış bir işlem veya kullanıma tabi tutulana kadar geçici depolama yerlerinde depolanabileceği, eşyayı bu işlem veya kullanımlardan birine tabi tutmak üzere gereken sürenin denizyolu ile gelen eşyada 45 gün, diğer yolla gelen eşyada 20 gün içinde gümrük işlemlerinin bitirilmesi esasına uygun, limanların, indirme ve boşaltma mahallerinin uzun süre işgal edilmesi önlenmiştir.

İLETİŞİM;

Genel Müdürlük
Address : 1474 Sokak No:1 K:3 Alsancak-IZMIR
Telephone : +90.232 421 4703 / 421 4704
Fax : +90.232.421 5518
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


ELMAS GmbH DEUTSCHLAND
Address : FasanenwegKD-65451 Kelsterbach FRANKFURT-DEUTSCHLAND
Telephone : +49.6107 630558 / 990330
Fax : +49.6107 630533
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


Gümrükleme ve Ithalat
Address : 1474 sokak No:1 K:4 Alsancak-IZMIR
Telephone : +90.232 421 7658 / 421 7957
Fax : +90.232.421 55 18
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


Antrepo
Address : Ankara Asfalti 26. Km. Kemalpasa-IZMIR
Telephone : +90.232 877 04 91 (5 Hat)
Fax : +90.232.877 04 95
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


N. Elmasoglu Lojistik Merkezi
Address : Ankara Asfalti Akalan Köyü Kemalpasa-IZMIR
Telephone : +90.232 876 11 11 (5 Hat)
Fax : +90.232.876 12 12
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


Nakliyeciler Sitesi Irtibat Bürosu
Address : Nakliyeciler Sitesi No: 10 Isikkent-IZMIR
Telephone : +90.232 436 48 49 / 436 50 53
Fax : +90.232.436 50 52
E-Mail : info@elmas.com.tr



Yurtiçi Nakliye Lojistik
Address : Alp Caddesi No:53 Isikkent-IZMIR
Telephone : +90.232 472 14 66 (4 Hat)
Fax : +90.232.472 14 65
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


Uluslararasi Nakliyat
Address : 1474 Sokak No:1 K:5 Alsancak-IZMIR
Telephone : +90.232 463 58 40 / 463 91 56
Fax : +90.232.463 17 52
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


Ortadogu, Deniz ve Hava Tasimaciligi
Address : Atatürk Cad. Dalyan Gümrük Ishani
No: 398/B Alsancak-IZMIR
Telephone : +90.232 463 68 65
Fax : +90.232.421 97 20
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


Istanbul Avrupa Lojistik Merkezi
Address : Basin ekspres yolu Cemal Ulusoy caddesi (Saglik Antrepo ici)
Yenibosna Bahcelievler-ISTANBUL
Telephone : +90.212 540 42 55
Fax : +90.212 540 42 57
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita


Istanbul Anadolu Lojistik Merkezi
Address : Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi
B18 Parsel 11. Yol ISTANBUL
Telephone : +90.216 394 84 63
Fax : +90.216 394 84 66
E-Mail : info@elmas.com.tr

googlemap harita

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder