REYSAŞ LOJİSTİK

REYSAŞ LOGISTICS

HAKKINDA

Reysaş; 1990 yılında merkezi Ankara' da olmak üzere sınırlı sayıda tır, kiralık oto, sınırlı sayıda personel ve kısıtlı faaliyet alanları ile ticari faaliyetlerine başlamıştır. Takip eden 5 yıl içerisinde hızla büyüyerek faaliyetlerini sürdüren Reysaş, müşteri sayısını arttırmış ve daha ilk yıllarında tır sayısını 120'ye çıkarmıştır. Bugün itibariyle, taşımasını yaptığı oto adedi milyonları aşan Reysaş, 1500'ün (özel yurtdışı operasyonları hariç) üzerindeki araç sayısıyla faaliyetlerini yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir.

Reysaş; Oto Taşıma, Lojistik, Uluslararası Taşıma, Akaryakıt Taşıma, Forwarding, Depoculuk gibi lojistik sektöründeki diğer hizmetleri vermeye 1994 yılında başlamıştır. Yurt içerisindeki faaliyetlerinde, Lojistik hizmetlerinin payını arttıran ve yurt dışı taşımacılığa başlayan Reysaş kısa süre içerisinde büyüdü ve gelişti. Uluslararası taşımacılık faaliyet alanını Hollanda'dan Kazakistan'a kadar genişledi. 1994 yılı sonunda ulaşılan sefer sayısı 3000 in üzerinde oldu. Balkanlar, Ortadoğu, Kafkaslar, Türkî Cumhuriyetleri ve Orta Asya'ya ülkelerine taşıma yaptı.

Reysaş, teknoloji yatırımına önem veren bir firma olarak sektörde, araç takibinde uydu sistemi kullanan ilk firmadır. Kullanılan uydu sistemleri ile sürücülerle elektronik ortamda yazışarak bağlantı kurulmakta, Sevkiyat, mesafe ve maliyetleri bilgisayar ortamında tespit edilmektedir.

İleri teknoloji ile donatılmış soğuk hava ve tekstil depolarında barkod ve RF (radyo frekans) sistemleri ile depo yönetimi yaparak müşterilerine hizmet vermektedir. Otomotiv sektöründe, JIT(Just In Time) dağıtım ve toplama operasyonları gerçekleştirirken müşteri ve müşterinin tedarikçileri ile internet tabanlı uygulamalar (Oplog-Optimization Logistics) kullanarak elektronik ortamda bilgi transferi sağlamakta ve araç/yük optimizasyonu yaparak maksimum kapasite kullanımını ve performansı gerçekleştirmektedir. Ayrıca kullandığı sürücü takip sistemi (Poliroute) ile sürücü, yükleme ve boşaltma sürelerinin performansını izlemektedir.

6'lı, 2'li, 4'lü Oto taşıma, Soğutmalı, Tenteli, Askılı, Hidrolik Liftli, Martı Kanat, gibi özelliklerde ve çeşitli hacimlerdeki dorseleri, ortalama yaşı oldukça düşük olan çekicileriyle ve diğer ticari araçlarıyla Reysaş, farklı özelliklerde talepleri karşılayabilmekte ve büyük kuruluşlara geniş çaplı taşımacılık hizmeti vermektedir. Bugün Reysaş'ın geldiği noktaya, Portföyündeki müşterilere ve cirosuna bakıldığında 11-12 yıllık bir süre için önemli bir mesafe kat ettiği görülebilir.

Reysaş'ın resmi merkezi Ankara olup; yönetim şubeleri İstanbul-Avr, İstanbul-And Adapazarı, İzmit, İzmir, Bursa, Adana, Afyon, Konya, Çorum, Çorlu, Antalya ve Düzce 'dedir.

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik A.Ş. aynı zamanda bir ticari yatırımlar şirketi olarak yaptığı çalışmalarla sürekli gündemde olan ve ülkesine katma değer kazandıran bir kuruluştur. Ülke ekonomisine sağladığı döviz getirisinin yanısıra eğitim konusunda da yapılan yatırım ve yardımlarda da ülkeye katkı sağlamaktadır.

Faaliyetlerini çevreye duyarlı ve faydalı olarak sürdürmeye devam etmektedir. Personelin (bölüm bazında 24 saat) çalıştığı hizmet binaları da dahil tüm kuruluşlarında; atık maddeler konusunda çok hassas davranılmakta, belediye ve özel kuruluşlarla yürütülen ortak faaliyetlerle bu malzemeler titizlikle ilgili birimlere aktarılıp imha ettirilmektedir.

Ofis çalışmalarında kullanılan kağıt malzemeler de ilk etapta ofis içinde yeniden değerlendirilerek personelin kullanımına sunulmakta, en son aşamada ise geri dönüşüm faaliyetleri için ilgili birimlere aktarılmaktadır.

Reysaş, binek otolarında da çevre dostu kurşunsuz yakıt kullanmakta, bu konuda kendi personelini de sürekli teşvik etmektedir.

Kalite konusundaki hassasiyetini sunduğu hizmete maksimum yansıtan Reysaş, bu konudaki standartlarını ifade eden ve 4 kelimeden oluşan sembolünü HSE_Q ( Health, Safety, Environment - Quality) (SAĞLIK - EMNİYET - ÇEVRE - KALİTE), eğitimli sürücülerinin özel olarak hazırlanmış giysilerine de yazdırarak bu konudaki duyarlılığının sürekliliğini ve kalıcılığını sağlamaktadır.

Misyonumuz

Uluslarararası arenada lojistik alanda öncü bir firma ve marka olarak 'komple çözüm' hizmeti sunarken, müşteriye özel hizmet alternatifleri üreterek sektördeki hedeflerini sürekli yükseltmek ve yeni teknoloji fırsatlarını değerlendirmek.

Vizyonumuz

Kaliteli ve eğitilmiş işgücü, yüksek teknoloji araçları ve gelişmiş sistemler kullanarak stratejik iş ortaklıklarımızı arttırmak ve lojistik sektöründe uluslararası marka olmak.

Değerler

  • Öncülük
  • Uzmanlık
  • İstikrar
  • Ülke ekonomisine ve eğitime katkı
  • Dürüstlük
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma
  • Çevreye duyarlılık
  • Saygı

KALİTE YÖNETİM

Reysaş'ta Toplam Kalite Yönetimi

Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımı, iş için hayati öneme sahip proseslere odaklanır ve bunun sonucunda kar etmemizi sağlar. Gelir ve maliyetlere odaklanan geleneksel yaklaşım ise işletme içi rekabete yol açar, işbirliğini yok eder ve müşterinin istediği ürün ve hizmetlerin sağlanmasının ikinci plana atılmasına yol açar. Hedef istenen rakamların bir şekilde elde edilmesidir. Toplam Kalite Yönetimi ise bundan farklı olarak, müşteri ihtiyaçlarını karşılayan hatta bu beklentilerin ötesine geçen ürün ve hizmetler sağlayabilecek entegre bir sistem oluşturmaya çalışır.

Toplam Kalite Yönetimi rekabet yerine işbirliğini teşvik ederek, daha önce var olabilmek uğruna feda edilen yaratıcı enerjiyi ortaya çıkarır. Gizlilik yerine iletişimi ön plana çıkararak, güvensizlik ortamının yerini güven ortamına bırakmasını sağlar ve bu şekilde kuruluş değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilir.

ISO 9001:2000
Kalite Yönetim Sistemi

  • İşletme kaynaklarının etkin kullanımı ile zaman ve malzeme kayıplarını azaltır.
  • Yüksek masraflara yol açan hataları yok ederek , hizmet kalitesini yükseltir.
  • Artan müşteri memnuniyeti sayesinde etkin rekabet önceliği elde eder.
  • Proses yaklaşımı ile proseslerinin verimliliğini artırır.
  • İstenmeyen bürokratik işlemlerin oluşumunu engeller.

ISO 14001
Çevre Yönetim Sistemi

  • Atıkların sistematik olarak azaltılıp kontrol altına alınmasıyla hammaddenin ekonomik kullanımını sağlar.
  • Üretim sürecinin sistematik olarak geliştirilmesi ile enerji tüketimini azaltır.
  • Atıkların etkin olarak kontrol altına tutulmasıyla üretim maliyetlerini düşürür.
  • Toplum , müşteri ve yatırımcılar üzerinde sağlam bir güven duygusu yaratır.

Reysaş’ ın Türkiye geneline yayılmış 9 Bölge Müdürlüğü ve merkezden, 40 kişilik yönetici kadrosu, 200’ ü aşkın sürücüsü ve Ocak 2007 itibari ile 158 özmal, 45 kiralık akaryakıt tankeri ile akaryakıt operasyonları gerçekleştirmektedir.

Akaryakıt operasyonları kapsamında hava meydanlarına JET A-1 ve AVGAS uçak yakıtı taşıması, dağıtım firmalarının bayi ve tesisatlarına akaryakıt ürünleri dağıtımı, LPG taşıması ve madeni yağ dağıtımı operasyonları gerçekleştirilmektedir.

Reysaş; 2007 yılı ilk çeyreğinde de özmal LNG tankerleri ile LNG (sıvılaştırılmış doğal gaz ) sektöründe lojistik hizmeti vermeye başlayacaktır.

LOJİSTİK ÇÖZÜMLERİMİZ

Akaryakıt Sektöründeki Yerimiz

Reysaş’ ın Türkiye geneline yayılmış 9 Bölge Müdürlüğü ve merkezden, 40 kişilik yönetici kadrosu, 200’ ü aşkın sürücüsü ve Ocak 2007 itibari ile 158 özmal, 45 kiralık akaryakıt tankeri ile akaryakıt operasyonları gerçekleştirmektedir.

Akaryakıt operasyonları kapsamında hava meydanlarına JET A-1 ve AVGAS uçak yakıtı taşıması, dağıtım firmalarının bayi ve tesisatlarına akaryakıt ürünleri dağıtımı, LPG taşıması ve madeni yağ dağıtımı operasyonları gerçekleştirilmektedir.

Reysaş; 2007 yılı ilk çeyreğinde de özmal LNG tankerleri ile LNG (sıvılaştırılmış doğal gaz ) sektöründe lojistik hizmeti vermeye başlayacaktır.

Reysaş akaryakıt sektöründe özmal gemi tankerleri ve sarnıçlı vagonları ile deniz ve demiryolu taşımacılığı da yapmaktadır. Türkiye ve dünyanın büyük firmalarına bu sektörde 1997 yılından beri hizmet vermektedir.

Reysaş, geçmiş dönemlerde Türkiye’ den K.Irak’ a yapılan akaryakıt nakliyesinde önemli bir rol almış ve iki yıllık süreçte 600.000 ton yakıt taşımasını 34.000 sefer atarak başarı ile gerçekleştirmiştir. Dönemsel olarak da bu işe devam etmektedir.

Yıllık bazda yurt içinde 1.000.000 tonun üzerinde akaryakıt taşıması gerçekleştirilmekte, 40.000 sefer ve 13.500.000 km yapılmaktadır.

Yönetmelik gereği karayolları L, R, K ve C belgeleri ile EPDK taşıma lisansına ve Türkiye’ de ilk ve tek 1 no lu sıra ile EPDK demiryolu taşıma lisansına sahiptir.

Akaryakıt Filosu Araç Standartları

Akaryakıt filosunun büyük çoğunluğu ADR li, alttan dolum özellikli, aşırı dolum ve taşma önleyici optik sensörlü, aliminyum , 1-3-5-7-8-6 ve 10 kompartımanlı, interlock sistemli, buhar geri dönüşümlü yarı römork tanker ve kamyon üstü tankerlerden oluşmaktadır. Çekici ve kamyon olarak Mercedes, Renault ve Scania kullanılmakta olup büyük bölümü ADR li araçlardır.

OTOMOBİL LOJİSTİĞİ

Türkiye’nin en önde gelen otomobil firmalarının merkez depolarında bulunan araçlar; yapılan yük programları dâhilin de firma ile koordineli olarak Reysaş tarafından bayilere kadar taşınmaktadır.
Reysaş’ın tüm araçları için kullanmış olduğu uydu takip sistemi ile bayilere verilmiş olan şifrelerle araçların anlık konum bilgisi alınabilmektedir.

Reysaş tüm taşımalarında sıfır hasar hedeflediği için yüklemesi biten tırlar kapı çıkıştan önce check point’ den geçer ve son onayın alınmasına istinaden yola çıkar.

Şoförlerimizi firmamıza ait olan Reysaş Akademi eğitim merkezinde her araç tipi için dönemsel eğitimler almaktadırlar.
“Ne kadar mükemmel otomobil üretirseniz üretin, müşteriye aynı şekilde teslim edemediğiniz sürece bunun bir önemi yoktur” anlayışıyla dünyadaki ve Türkiye’deki büyük otomobil üreticilerinin bayii dağıtımı, gemi tahliye ve gemi yükleme işlemleri deneyimli ve profesyonel ekiplerimizce büyük bir özenle yerine getirilmektedir.

Otomobil Depolama- PDI Hizmetleri

En modern güvenlik sistemleri ile 24 saat kontrol altında olan toplamda 160.000 m² araç depolama alanımız mevcuttur.
Sahalarımızdan elektronik adresleme ve barkod sistemleri kullanılmakta olup, araçların sevk öncesi yer durum bilgileri şasi numarasından detaylı olarak görülebilmektedir.

Kat-i ithalatı bitmiş ve üretimi tamamlamış araçların nihai kullanıcıya tesliminden önce tüm eksikliklerinin tespiti ve giderilmesi işlemine “Pre-Delivery Inspection” PDI adı verilir.

PDI konusunda son derece uzman ve eğitimli ekipler tarafından araçlar titizlikle kontrol edilir. Demonte olarak gelen parçaların montajı yapılır. Hasar eksik parça kontrolü yapılır. Yıkama ve temizleme hizmeti verilir.

Otomobil Üretim Lojistiği

Henry Ford tarafından başlatılan ihtiyaç olan tüm üretimin tek çatı altında olması ve birleştirilmesi yöntemi günümüzde varacağı son noktaya ulaşmış bulunmaktadır. Varacağı son nokta ile anlatmak istediğimiz varılan mükemmel nokta olmadığı ancak sürekli iyileştirme anlayışının her an ve üretimin her alanı için uygulandığı hatanın oluşmadan görüldüğü ve düzeltildiği yaklaşımdır.

Dolayısıyla mükemmele en yakın üretim en kayıpsız yapılan üretim olduğu bilinci ile yaklaşan üreticiler kaybı “0” hataya ulaştırmak ve minimum maliyet ile minimum sürede en yüksek kalitede üretim yaparak en kısa sürede son kullanıcıya ulaştırmak zorundadırlar.

Günümüz üretiminde her üretilen malzeme hem kalite hem maliyet unsurlarından dolayı konusuna uzmanlaşmış istenen kaliteyi sağlamak ile görevlendirilmiş yan sanayiler tarafından üretilip, ana sanayi üretimine taşıma ile sağlanmaktadır. Yan sanayilerdeki üretim anından Ana sanayinin üretim bandına kadar, malzeme yolculuğuna, konusunda mükemmelleşmiş lojistik ortaklar tarafından taşınmaktadır.

Milkrun sistemi bir tedarik zinciri yönetim yaklaşımı olup tedarik edilecek miktarları ve yük tiplerini ambalaj yaklaşımı ile basitleştirerek boş kasa sayısı= “kullanılmış parça” kadar dolu kasa= “kullanılacak parça” ihtiyacının yönetimidir. Üretim bandının kenarında kullanıma giren ambalaj ve içeriğinin bilgisi “kanban” adı verilen ve “kart” anlamı taşıyan basit kartlar ile bir önceki adıma taşınarak üretim bütünlüğü tedarikçilere kadar korunarak devam ettirilir. Bu basit mantık ile sadece üretilecek kadar malzeme taşıması ambalaj ile belirlenen üretim lot miktarlarına göre tedarik edilmesi sağlanmaktadır.

Milkrun lojistiği yönetimi “hız” ve” tüm belirsizliklerin yok edilmesi” yani “maksimum kontrol” anlamı taşımaktadır. Oluşabilecek her durum için A B ve C planları sürekli devrede olmak zorundadır. Karşınıza çıkabilecek tüm engeller çıkmışçasına her durum için hazırlıklı olma halidir. Saatlik stoku bulunan bir üretime malzeme taşımak dolayısıyla malzemenin geç kalması durumunda binlerce kişinin çalıştığı bir üretimin durmaması için kesinlikle uzmanlaşmış bir kadro ile sürekli eğitim ile disiplin sağlanması gerekir. Doğru kurallar ile kurulan sistemler sürekli iyileştirme anlayışı ile keskinleştirilir ve süreklilik kazandırılır. Verilen lojistik hizmeti 24 saat eksiksiz olmalıdır.

Türkiye yol şartlarında 1990 yılından beri Milkrun hizmeti veren Reysaş lojistik konusunda liderliğini sürdürmektedir. Bunu yüksek kapasitesi ve hızlı karar alabilme yeteneği ile hantal yapılardan çok ötede dinamizm ile sağlayan Reysaş yatırım ve stratejik kararlarını da milkrun yönetimine paralel olarak İhtiyaç olanı ihtiyaç anında hazır etmek olarak benimsemiştir

ULUSLAR ARASI HİZMETLER

Şirketimizin uluslar arası grubu; özmal, kiralık araç ve uluslar arası acente ağı ile teknolojik, çağdaş profesyonel organizasyon yapısı içerisinde müşterilerine hizmet vermektedir. Türkiye’den Avrupa nın ihracat ve ithalat hareketine önemli katkıda bulunan şirketimiz, ülke ekonomisine döviz getirisi sağlama yönünde de önemli rol oynamakta ve her yıl bu konuda ödül almaktadır. Kara taşımacılığı yanında entegre hizmet olarak tren taşımacılığı, deniz, hava kargo ve forwarding hizmetleri de sunmaktadır.

Şirketimiz her türlü teknolojik yeniliklerin öncüsü olmuş ve bu faydaları müşterileri ile paylaşmıştır. Tüm filomuzda bulunan araçlarda mevcut Uydu Takip Sistemi ile taşımacılık sektörüne yeni bir ivme kazandırmış ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmıştır. Müşterilerimize Uydu Takip Sisteminin web tabanlı alt hesabı kullandırılarak 24 saat ve dakika dakika izleme olanağı sunulmuş ve müşterilerin stok ve diğer maliyet kalemlerinde ciddi oranda tasarruf sağlanmıştır.

Filomuzda bulunan araçlarımızın yaş ortalaması 2 olup çekicilerimiz,Euro3 ve Euro4 normlarında çevre dostu ve yeşil motor standartlarındadır. Filomuz 103M3 Mega Liner Treyler ve 90M3 Treyler Optima ile ağırlıklı olarak %70 Mercedes ve %30 Renault marka çekicilerden oluşmaktadır.

Almanya, Fransa, İngiltere, Belçika,Bulgaristan ve Hollanda’da bulunan depolarımız ile tüm Avrupa ülkelerinden parsiyel mallar için toplama, dağıtma , indirme, bindirme, depolama ve gümrükleme hizmeti sunulmaktadır.

Yurtdışı yatırımlar çerçevesinde Almanya’da Reysaş Gmbh, Bulgaristan’da Reysaş Bulgaria ve Belçika’da Reysaş Belgium faaliyete geçirilmiş bu ülkelerde depo ve araç yatırımları yapılmıştır. Halen faaliyet genişletme çalışmaları, depo ve araç yatırımları devam etmektedir.

Ağırlıklı olarak; Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İngiltere, İsviçre, İtalya, İspanya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan, Slovakya ve Portekiz’den otomotiv yedek parça, tekstil, elektronik eşya, hammadde gibi malzemelerin nakliyesi yapılmaktadır.

Proje taşımacılığına da büyük önem veren Reysaş bu alanda yaptığı yatırımlar ve sunduğu kaliteli hizmet ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmış ve uluslar arası alanda elde edilen ISO Belgeleri ile hizmetini ve faaliyetini genişletmeye devam etmektedir. Operatör eğitimlerine de büyük önem veren Reysaş kurduğu uluslar arası akademisinde filo, müşteri memnuniyeti, psikoloji, sürüş teknikleri ve araç bakım konularında sürekli eğitim vermektedir.

Reysaş uluslar arası alanda yaptığı yatırımlarına tren taşımacılığını da dahil ederek özel tip konteyner ile Avrupa’dan Türkiye‘ye ve Türkiye’den Avrupa ya düzenli demiryolu taşımacılığı başlatmış ve bu alanda başarısını ispatlamıştır.

DEPOLAMA

Bu alanda müşteri depolama ihtiyaçlarının analizinden sonra en verimli biçimde operasyon organizasyonu yapılmaktadır. Müşterinin kendi deposunda Depolama Yönetimi, kendi Depomuzda veya projeye Özel Depo oluşturma alternatifleriyle müşteriye çeşitli olanaklar sağlanmaktadır.

Depo Yönetimi Çözümleri

Öncelikli olarak depolamanın yapılacağı bölge belirlenir. Deponun yerinin belirlenmesinden sonraki aşama ise dizaynının oluşturulması ve kurulumunun sağlanmasıdır. Bu aşamadan sonra sistemin oluşturulmasına yönelik çalışmalar başlatılır. Ürün kabul ve stok girişinin geliştirilmesi, sevk emirlerinin alınması ve analiz edilmesi ile müşteri adına irsaliye ve faturanın düzenlenmesi, stoktan düşüşün yapılması ve stok seviyesinin geliştirilen özel raporlar ile müşterinin bilgisine sunulması gibi sistematik çalışmalar yürütülür. Bu çalışmalar içerisinde paketleme, elleçleme, şirinkleme ve yükleme/boşaltmalar için ürünün türüne göre operasyona özel makineler kullanılmakta ve uygulamalar geliştirilebilmektedir. Bütün bu çalışmalar ile müşteri ürünlerinin güvenliğinin sağlanması yanında, müşteriye outsource edebilme imkânı da sağlanmaktadır.

Reysaş, sunduğu depolama hizmetlerinde; operasyon için gerekli olan forklift, reachtruck, stacker, orderpicker ve elektrikli transpaletlerin yanısıra barkod ve RF (akıllı elle toplama cihazı) sistemleri, bilgisayar kontrollü uygulamalar ve en son teknolojik yenilikleri de kullanmaktadır.

Depolama Faaliyetinin Outsource Edilmesinin Getireceği Faydalar

  • Ana işinize odaklanırsınız,
  • Envanter seviyesinde düşüş sağlarsınız,
  • Etkin envanter yönetimi sayesinde yüksek dönüş hızı elde edersiniz,
  • Depo idari yönetim giderlerinde düşüş sağlarsınız,
  • Güvenlik standartlarınızı yükseltir ve riski azaltırsınız,
  • Yatırım maliyetlerinden kurtulursunuz,
  • Müşteri taleplerini, yeni teknolojik gelişmeler sayesinde daha rahat karşılarsınız

DEMİRYOLU TAŞIMACILIĞI

Reysaş, halka arz sonrası demiryolu taşımacılığı ile ilgili projelerini hızlandırmıştır.

Müşterilerine katma değeri yüksek olan bu alanda da hizmet veren Reysaş, demiryolu taşımacılığında da ilklere imza atarak TCDD’ den sonra vagon çeşitliliği olarak önde gelen bir konum kazanmış ve filosuna hem kapalı, hem devirmeli hem de platform vagonlardan oluşturmuştur. Platform vagonlarla yük taşımacılığında kullanabilmek üzere hem üstü açık hem de silo konteynerler ile filosunu zenginleştirmiştir.

Buna ilaveten kendisine ait olan Köseköy terminalinde hem rampa hem de yan yollar oluşturarak bu bölgedeki ilk özel sektör terminalini işletmeye açmıştır. Bunun yanı sıra Çatalca’da ve Mersin’de ilave istasyon yatırımları da yapılmış ve yakın zamanda işletmeye alınacaktır.

TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİMİZ

UYDU TAKİP

Araç izleme sistemleri

Filomuzda bulunan tüm öz mal araçlarımızda ve bizimle iş birliği içerisinde Olan firmaların araçlarında Araç Takip sistemi bulunmaktadır. Araç Takip cihazları GSM/GSM/GPRS/SMS sistemleri ile çalışmaktadır. Araç Takip Sistemleri genel olarak firmamızda iki temel ihtiyaç için kullanılmaktadır.

Birincisi operasyon verimini arttırmak, filo disiplinini sağlamak
Diğeri ise güvenlik amaçlıdır.

Araç Takip sistemimiz müşterilerimize açık olup kendi operasyonlarındaki araçları izleyebilmektedirler. Araçlarımız 3 farklı araç izleme sistemi ile donatılmıştır Bu araç takip sistemleri Yurt içinde, yurt dışında ve güvenlik amaçlı kullanılan sistemlerdir

Mobil İzleme Sistemi 'nin Şirketimize Kazandırdıkları:

  • Operasyonel süreçlerde hızlanma
  • Müşteri memnuniyeti
  • Personel üzerinde merkezi denetim, performans değerlendirme
  • Hataların anında tespiti ve kontrolü
  • Araçların daha verimli şekilde kullanılması
  • Araç güzergahlarının etkin bir şekilde takip edilmesi ve planlanması
  • Yakıt/personel giderlerinde tasarruf sağlanması
  • Araçların amaç dışı kullanılmasını engellenmesi
  • Araçlarda oluşabilecek olağandışı durumları anında kontrol merkezine bilgi akışının sağlanması
  • Rota kontrolü ve geçmişe yönelik olarak güzergah takibinin yapılması
  • Araçların hızı, adresi, kilometresi, duraklama yaptığı yerlerin ve süresinin kontrolü yapılması
  • Araçların operasyon merkezinden doğru olarak yönlendirilmesi ve vakit kaybı önlenmesi
  • Araçtan merkeze sürekli bilgi geldiğini bilen sürücüler,araçları çok daha dikkatli kullanmaktadır bu da kaza riskinin azalması anlamına gelmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder