RayKon Lojistik

RayKon Lojistik
Uluslararası taşımacılık, konusu ve kapsamı ne olursa olsun, dünyada var olan tüm ticari sektörlerin -olmazsa olmaz- yan endüstrisidir. Yani, taşımacılık sektörü yoksa, ticaret de yoktur. Bu çok önemli hizmet sektörü, güven, ciddiyet, olağanüstü dikkat ve zamanlama ister.İşte bu aşamada RayKon lojistik devreye girer., çalışkan, istikrarlı, ve düzenli bir büyüme sonucu, bugün ülkemizin uluslararası taşımacılık alanında önde gelen kuruluşlarından biri olmuştur.Çünkü RayKon yanlızca yük değil, güven taşımaktadır.
RayKon Lojistik ve Deniz Taşımacılığı Tic. Ltd. Şti Etkin ve istikrarlı yönetimi, disiplinli, zeki, çözüm odaklı, iyi niyetli, sistem kurabilen ve kurduğu sistemi işleten, çalışkan ve kurum bağlılığı olan personelimiz, güçlü sermaye yapımız, müşterilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesi, misyon ve vizyonumuz doğrultusunda bizi özellikli ve örnek bir firma ve RayKon lu yapan unsurlardır.
RayKon lu olmak demek Türkiye ve diğer ülkelerde faal olan, izlenen, teknolojik alt yapılı yatırımlar yapan, güven veren, çağdaş bir şirkette çalışmak demektir.
Amacımız, personelimize yetenek ve becerileri doğrultusunda gelişimine katkıda bulunacak kaynak sunmak, fikir alışverişi yapabileceği iletişim ortamını sağlamak, “daha iyi nasıl olur” sloganıyla yaratıcılıklarına destek vermek ve kaliteyi daima yükseltmektir.
Yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunan, üreten, gelecek vaat eden bu yapı içinde kariyerinizi planlamak istiyorsanız, siz de bu sorumluluğu RayKon lojistikle paylaşabilirsiniz..
Dünyanın dört bir yanına yayılmış 50'ye yakın ülkede yerleşik acente ağı ile RayKon, bir demet papatya'dan konteynerler dolusu kolilerinize varana dek tüm yükünüzü aynı ciddiyet ve titiz görev bilinci ile dünyada sizin istediğiniz her yere güvenle ulaştırmaktadır.

RayKon Lojistik Hizmetleri;
Ø Armatörlük
Ø Gemi kiralama ve brokerlik
Ø Proje ve ağır yük taşımacılığı
Ø Demiryolu taşımacılığı
Ø Konteyner taşımacılığı
Ø Deniz yolu taşımacılığı
Ø Hava yolu taşımacılığı
Ø Karayolu taşımacılığı


Armatörlük
Denizcilik sektörü; hem dünyada, hem de Türkiye'de hızla gelişiyor. Türkiye'de daha önceki yıllarda gerekli önem verilmemiş olmasına rağmen, son on senede yapılan atakla çok daha iyi seviyelere gelindi. Biz de RayKon lojistik ve Deniz Taşımacılığı Tic. Ltd. Şti. olarak, hızla değişen ve gelişe dünyada kendi gemilerimizle Türk denizcilik sektörüne daha iyi hizmette bulunabilmeyi amaçlıyoruz.RayKonLojistik,sektörde uluslararası taşmacılık ve lojistik hizmetlerinin yanı sıra müşteri odaklı çalışma prensibine sahiptir.Bu şekilde siz değerli müşterilerimize uluslararası lojistik sektöründe sadece yüklerinizi zamanında ve sağlıklı şekilde teslim edilmesi değil ayrıca müşterilerimize çözümler ve alternatifler sağlayarak daha kaliteli bir hizmeti verebilmeyi amaçlamaktadır…
RayKon lojistik ve Deniz Taşımacılığı Tic. Ltd. Şti. Armatör bir Firmadır,Kendisine ait açık yük gemileriyle Türkiyeden Dünyanın her noktasına veya Dünyanın herhangi bir noktasından Türkiyeye taşımacılığını başarıyla devam ettirmektedir.Siz değerli müşerilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmemiz için firmamız bünyesinde Brokerlik ve gemi kiralama departmanıda açmış bulunmaktayız, gemiler firmamıza ait olması nedeniyle brokerlerimiz müşterilerimize piyasa koşullarını altında fiyat verebilmektedirler,bu durum müşterilerimizin maliyetlerinde büyük düşüşlere neden olabilmektedir.
RayKon Lojistik ve Deniz Taşımacılığı Tic. Ltd. Şti Armatör Firma olmanın yanında gabari dışı proje taşımaları ile Demiryolu proje taşımacılığı hizmetlerinide başarıyla sürdürmektedir, RayKon lojistik profesyonel genç ve dinamik kadrosuyla yurt dışı acenta ağıyla tam bir lojistik hizmeti veren firma konumundadır.Bu gelişim ve değişimin siz değerli müşterilerimizce fark edilip firmamıza yönelmesi bizleri çok mutlu kılmaktadır...

Gemi Kiralama ve Brokerlik
RayKon lojistik ve Deniz Taşımacılığı Tic. Ltd. Şti. Gemi kiralama konusundaki yüksek deneyimiyle, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda dünyanın her hangi bir noktasından her hangi bir noktasına 500 mtn dwt'lik gemi tonajından, Panamax'a kadar her türlü geminin yük bağlantısının sağlanmasını ve taşıma organizasyonlarının planlanmasını yaparak yükün sorunsuz olarak alıcısına teslim edilmesini ilke edinmiştir. RayKon, Yeniden yapılanma süreci içerisinde geçmişten gelen tecrübelerini genç,dinamik ve konusunda uzman personeliyle birleştirerek Denizyolu+Demiryolu+karayolu kombine lojistik Proje Taşımacılığında lider konuma ulaşmıştır.
Başta Türk filosu olmak üzere tüm dünyadaki armatör firmaları ile direk ilişkiler içerisinde olan firmamız,dünya piyasaları bağlantılı brokerlik ve temsil hizmeti de vermektedir.RayKon lojistik,Hemen her büyüklükte seferlik yada period bazda gemilerin kiralanması yanında ağır yük ve gabari dışı taşımalar konusunda lojistik hizmeti vermektedir.
Şirketimiz armatör firma olmanın yanında gemi kiralama ve operasyonu alanlarında sektörün önde gelen şirketlerinden biri olarak yıllık yaklasık 1/1,5 milyon ton yük hareketini, 100 mton’dan Panamax gemi kapasitesine kadar değişken miktarlarda gerçekleştirmektedir

Proje ve Ağır Yük Taşımacılığı
RayKon lojistik geniş ve ağır yüklerinizin taşınmasında yaratıcı çözümler sunar. Diğerlerinin taşıyamadıkları yükleri RayKon lojistik en uygun şekilde yerine ulaştırır.
Proje taşımalarında yılların deneyim birikimi ve bilgisi sayesinde müşterilerimiz için yenilikçi ve sonuç odaklı çözümler üretiriz. RayKon lojistik pek çok anahtar teslim projeyi geliştirip sorunsuz bir şekilde yerine ulaştırmıştır. Pek çok taşıyıcı tarafından konulan boyut ve ağırlık sınırlamalarından bağımsız olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayıp katma değer yaratan çözümler üretiriz.
Demiryolu Taşımacılığı
Demiryollarında geçen 30 yıllık tecrübemiz ile Asya ve Avrupayı en kaliteli şartlarda ve en uygun navlun fiyatıyla birleştiriyoruz.Türki Cumhuriyetler(TÜRKMENİSTAN -ÖZBEKİSTAN -KIRGIZİSTAN -TACİKİSTAN -KAZAKİSTAN), Ortadoğu ülkeleri( İRAN –IRAK-SURİYE) ile Avrupadan Türkiyeye veya Türkiyeden-Avrupa, Orta doğu ve Türki cumhuriyetlerine karşılıklı olarak her türlü yükü vagon ve proje bazında sorunsuz olarak taşımaktayız.Ayrıca RayKon lojistik ve Deniz taşımacılığı Ltd. Şti.

· 18 metreden 72 metreye kadar tek parça rayların gemiden liman sahasına tahliye edilmesi,usulune uygun istiflenmesi,vagonlara yüklenmesi ve leshinginin yapılası hizmetleri.
· Ağır ve gabari dışı yüklerin taşıma organizasyonu ile birden fazla vagonla taşınması gereken uzun aksam malzemelerin trenle taşınmaları ve lojistiğinin yapılması hizmetleri.
· Proje ve blok tren taşımacılığı hizmetleri
· Firmamıza ait olan Ray yükleme ve boşaltma ekipmanlarının(aparat) müşterilerimizin hizmetine sunmak veya kiraya verme hizmetleri.
· Vagonlarlar Yurt içi ve yurt dışı yük taşıma hizmetleri,
· Vagon ve lokomotif kiralama hizmetleri,
· İstasyonlarda yük elleçleme ve gümrükleme hizmetleri,
· Liman içi işçilik ve ara nakliye hizmetleri,
· Demiryolu proje taşımalarında danışmanlık hizmetleri,
· Taşımaya uygun vagon seçimi ve tedariki hizmetleri…
· Vagon yükleme-boşaltma hizmetleri,
· Konteynerlerin Vagona yüklenme hizmetleri,
· Yük bağlama ( Lashing ) ve yükleme ekipmanı tedariki hizmetleri
· Demiryolu+Denizyolu+Karayolu multi (Kombine) taşıma hizmetleri de sorunsuz yapılmaktadır.

Konteyner Taşımacılığı
Konu ve yük ne olursa olsun, yurt dışında, özellikle de Uzakdoğu'da bulunan merkezlerimizden her hafta düzenli çıkışlar yaparak ithal ettiğiniz emtayı yine kusursuz, hızlı, güvenilir ve son derece cazip maliyetlerle size ulaştırmaktayız. Sektörde benzerleri arasında rekabet kabul etmez bir noktada olduğu inancını ve iddiasını taşıyan RayKon lojistik, tüm Çin limanlarından Hong Kong'a, Tayvan'dan Kore'ye kadar tüm uzakdoğu'da bütün destinasyonlarda verdiği ithalat ve ihracat hizmetleriyle bu iddiasını binlerce kez kanıtlamıştır.
RayKon lojistik, parsiyel/full ihracat yüklerinizi Istanbul'dan dünyanın her noktasına konteynerle ulaştırma kapasitesine ulaşmış sayılı birkaç firmadan biridir. Yükünüzün hacmi ve ağırlığı ne olursa olsun, uçakla gönderme mecburiyetiniz yoksa, çok daha ucuza ve makul bir sürede gönderme imkanına sahipsiniz. Son yıllarda iletişim alanında yapığımız yatırımlar sayesinde, yurtdışı parsiyel aktarma noktalarımızdan bütün dünyaya kusursuz hızlı ve güvenilir servis ağımızla ekonomik yük ulaşımını sağlamaktayız.Yurtdışı bağlantılarımız Dubai, Ashdod, Singapore, Hong Kong, Barcelona, Antwerp ve New York'tadır.

Deniz Yolu Taşımacılığı
RayKon lojistik Türkiye’de ve dünyada söz sahibi armatör firmalar ile yaptığı tedarik anlaşmaları ile ; müşterilerine dünyadaki ticaret noktaları arasında düzenli , hızlı ve değişik alternatifli denizyolu taşıma hizmeti sunmaktadır . Bu hizmetimiz dünyadaki globalleşme ile açığa çıkan esnek tedarik zincirinin tamamlayıcı unsuru olarak önemli bir avantaj yaratmaktadır.
Tüm dünyadan Türkiye'ye veya Türkiye’den tüm dünyaya kurmuş olduğu güçlü tedarik zinciri ile liman ve kapı teslimi, FCL ve LCL taşımacılığın yanı sıra tır+gemi, uçak+gemi veya tren+gemi şeklindeki kombine taşımaları sunan RayKon lojistik, müşterilerine herhangi bir taşıma için birden fazla seçenek sunacak bir yapıya sahiptir. Yoğun olarak gerçekleştirilen askılı tekstil taşımalarının yanısıra proje, fuar, motorlu araçlar ve özel yük taşımacılığı da yapan RayKon lojistik; denizyolu müşterilerine de depolarda ofis, kalite kontrol imkanı, barkodlama ve etiketleme gibi özel lojistik çözümler sunmaktadır.


Hava Yolu Taşımacılığı
RayKon lojistik küresel hizmet ağıyla eşsiz hava hizmetleri sunar. RayKon lojistik her gün yüzlerce havayolunun gerçekleştirdiği binlerce uçuşa erişimi sayesinde kargonuzun varış noktasına en uygun ve güvenli şekilde ulaşmasını sağlar. RayKon lojistik çalışanları hava taşımalarında her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarına öncelik verir. Hızlı, güvenilir ve size özel hava taşımacılığı ihtiyaçlarınızda RayKon lojistik ilk akla gelen seçimdir.
Performansı kanıtlanmış acente ağımız sayesinde müşterilerimize kalkış ve varış noktalarında gereksinim duyulan tüm hizmetleri vermekteyiz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına öncelik verip, hava taşımalarında onlar için en ekonomik, hızlı ve güvenilir hizmeti sağlamak her zaman için önceliğimiz olmuştur. Dünyanın her yerine havalimanı veya kapı teslimi havayolu taşımacılığı hizmetleri veren RayKon lojistik, seçkin havayolu şirketleriyle yapılan anlaşmalar sayesinde taşımalarda yer ve fiyat avantajı sağlamaktadır.
RayKon lojistik Sektöründeki deneyimi ve çalışma anlayışı ile havayolu taşımacılığında öncü bir isim haline gelmiştir. İhracatta artan dış rekabetin ve uluslararası arenadaki alıcıların daha hızlı termin isteklerinin sonucu olarak oluşan kaliteli hizmet ve ekonomik çözümler talebini karşılayacak yatırımlarını tamamlamış olan RayKon, müşterilerinin her türlü talebini karşılayacak kapasitededir.Amerika, Uzakdoğu, ve Avrupa’nın birçok yerinden konsolide servis olanağı da sağlayan RayKon, müşterilerine gümrükleme ve lojistik hizmetlerini de sunmaktadır.
Kara Yolu Taşımacılığı
Kargonuzun çıkıs noktasından alınması veya nihai varış noktasına taşınması ve diğer kara taşımacılık ihtiyaçlarında RayKon lojistiğin anlaşmalı olduğu güvenilir taşıyıcılar aracılığıyla müşterilerine kusursuz bir hizmet sunar. Kara yada demir yoluyla kargonuzu en etkin ve ekonomik şekilde alır yada teslim ederiz. Birlikte çalıştığımız kara taşımacılık şirketleri her zaman en üst seviyede hizmet verirken müşteri ihtiyaçlarına öncelik verip etkin ve proaktif iletişim anlayışıyla da hizmetin tam ve eksiksiz olmasını sağlamaktadırlar.
RayKon lojistik aara taşımacılığında FTL, LTL, trailer, flatbed gibi pek çok servis vermektedir. Ulusal ve uluslararası taşımacılık sektöründe bir marka haline gelmiş olan RayKon lojistik; dünyanın önde gelen acenteleriyle yapılan anlaşmalar doğrultusunda, ithalat ve ihracatta sorunsuz, hızlı ve güvenli karayolu taşımacılığını gerçekleştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder