Kartrans Lojistik

Şirketimiz Hakkında

Şirketimiz kurulduğu tarihten bu yana nakliyecilik konusunda güvenli, zamanında, risksiz taşımayı kendisine ilke edinmiş, geçen zaman içerisinde oluşan kurumsallaşmış kadrosu ile titiz ve planlı çalışmaları sonucunda nakliyeciliğe yeni bir boyut katmıştır.

Şirketimiz hizmet sektöründe gösterilmesi gereken hassasiyet, sürat ve güvenirliliğin bilincinde ve daima daha iyinin peşindedir.

Şirketimiz tüm Türkiye' ye kendi araçlarıyla gidiş geliş taşımacılık ve dağıtım ve lojistik hizmeti vermektedir.

Sürekli ve kesintisiz hizmetin yanında müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş olan firmamız büyüyen müşteri portföyü ve hizmet kalitesiyle sektördeki haklı yerinde bulunmanın mutluluğu yaşamaktadır.

Misyonumuz & Vizyonumuz
  • Müşterisine değer verir, saygı duyar
  • Verdiği hizmetin tam sorumluluğunu taşır
  • Müşterisiyle devamlı, hızlı ve sağlıklı ilişki kurar.
  • Müşterilerine sadece yapabileceği sözü verir.
  • Her defasında verdiği sözden fazlasını gerçekleştirir.
  • Yeni müşterilerini kazanmak için, müşterilerinin mutluluğunu devam ettirmesi gerektiğini bilir.
  • Müşterilerine bizimle iş yapmak basit, kolay ve güvenilir dedirtmek için yoğun gayret gösterir.
  • Müşterisine verdiği hizmette hem tedbirli hem de iş bitiricidir.
  • Müşterisine devamlı yüksek kalitede ve organize hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
  • Müşterisinin acil işlerine öncelik verir.
  • Hizmette kaliteden hiçbir şart altında taviz vermez.
  • Müşterilerinin saklı tutulması gereken bilgilerini kesinlikle gizli tutar.
  • Şirket faaliyetlerinde modern teknolojiyi kullanır.
  • Sürekli kendini inceler, kritik eder, değerlendirir, iyileştirir, yeniler ve kendisiyle rekabet eder.
  • Personelinin çalışkan, dürüst, uyumlu, ahlaklı ve yaratıcı olmasına özen gösterir.
  • Hiçbir kaynağı israf etmez, modern tasarruf ilkelerine uyar.
  • Bölgesel teşkilatlanmaya, özerk yönetime ve merkezi denetime önem verir.
  • Kanunların öngördüğü hukuki, idari ve mali zorunlulukların tamamını yerine getirir.
  • İş ve toplum ahlakı kurallarına titizlikle uyar.


    Kalite Politikamız
    Şirketimiz kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir şirketleri arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir.

    Bu politikanın sürekliliğini sağlamak amacıyla aşağıdaki ana başlıkları belirlemiştir.

    • Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin aksamaması için ihtiyaç duydukları taşımacılık ve dağıtım hizmetini etkili ve güvenilir olarak sağlamak.
    • Bu amaçla dünyadaki teknolojileri, standartları sürekli izleyerek müşterilerinin beklentilerini aşan çözümler tasarlamak.
    • Müşterilerimize en uygun fiyat, en üstün kalite ve mevzuata uygun olarak zamanında güvenilir çözümler sunmak.
    • Ürünlerimizin sürekli ve sorunsuz hizmet verebilmeleri için satış öncesi ve sonrası dokümantasyon ve teknik destekleri zamanında ve tam olarak vermek.
    • Çalışanlarının sağlığını, güvenliğini, bugününü ve yarınını güvence altına almak, bağlılığını ve memnuniyetini artırmak amacıyla sürekli aktiviteler düzenleyerek eğitim ve bireysel gelişimini artırmak, şeffaf yönetim ilkesi doğrultusunda bilgi, sorumluluk paylaşımı ile yetkilendirilmiş takım ruhunu sürekli zinde tutmak.
    • Tedarikçileri ile sıkı ve sürekli iş birliği kurarak gelişmelerini sağlamak, sonuçları izlemek, hizmet zinciri halkalarının tümünün sağlamlığından emin olmak
    • Başta üst yönetim olmak üzere tüm çalışanlar Şirketimizin Kalite Politikası'nı uygulamaktan ve kalite sisteminin etkinliğini geliştirmekten sorumludur.

Hedeflerimiz
Profesyonel, eğitimli ve motive çalışan ve iş ortakları ile, sunduğu yenilikçi ve kaliteli ürün ve hizmetlerle müşterilerimizin tercih edeceği ilk şirket olmak, yurt içi pazarda liderliği yakalayarak bir dünya şirketi olmaktır.

Bütün müşterilerini ve pazarı yakından izleyen ve tanıyan, müşterilerin beklentilerini en hızlı, en rekabetçi ve en kaliteli ürün ve hizmetlerle karşılayabilen, çalışan ve iş ortakları ile dinamik, yenilikçi ve sürekli gelişimi hedefleyen, sektörün lideri olacak bir şirket oluşturmak ilk ve öncelikli görevimizdir.

Depolama Hizmetleri

Güvenilir ve kapalı depolar ile sizlere depolama hizmeti sunuyoruz. Depolanan mallarınıza 24 saat bekçili ve güvenli depolama hizmeti yanında, mallarınıza her tür su, sel, deprem ve hırsızlık sigortası yapıyoruz.

Koyacak yer bulmakta güçlük çektiğiniz kısmi veya bir evin bütün eşyası olması halinde, eşyalarınızı havalı naylon, ip, karton koli ve mukavva-sunta silindirik fıçılara koymak sureti ile liste halinde teslim alıyor ve daha sonra bir hafta öncesinden bildirmeniz halinde liste halinde teslim ediyoruz. Biz de kaldığı her ay için de sizden kira alıyoruz.

Eşyalarınız depolamadan önce sel, çalınma, ve her türlü afet için sigortalanır ve depodaki yerine alınır. Depolanan eşyalar için artık hiçbir yer değişikliği söz konusu olamaz. Eşyalar uygun bir biçimde yerleştirildikten sonra üstleri uygun ambalaj malzemeleriyle örtülür, tahta konteynırlara konulması uygun görülen eşyalar konteynırlara yerleştirilir numaralandırılır ve sandıklar teslimata kadar açılmayacak bir şekilde mühürlenir veya kilitlenir.

Depolama esnasında hiçbir türlü tozlanma , kirlenme , böceklenme , rutubet kapma gibi bir aksilik yaşanmayacaktır. Zira depolarımız periyodik olarak havalandırılmakta ve ilaçlandırılmaktadır.


Yurtiçi ve Şehiriçi Taşımacılık
Yurtiçinde çalıştığımız bölgelerde (Marmara, Ege Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Akdeniz Bölgesi ) donanımlı sürücü ve personelimiz ile en hassas ve değerli ürünlerinizin en etkin, güvenli ve ekonomik koşullarda yapıyoruz.

Komple kamyon taşımacılık hizmetimiz ile, hem Şehiriçi hem de Şehirlerarasi sevkiyatlarınız da önemli maliyet avantajları elde edebilirsiniz

Yurtiçi Taşımacılık, Entegre Taşımacılık Hizmetleri Ham / ara madde çıkış noktasindan üretim sahasına taşıma, nihai ürünlerin depo sahasına aktarılması, paketleme, paket açma, etiketleme, kalite kontrol, siparis karşılama, müşteri sevkiyatlari , dağıtım, müşterinizden tahsilat ... tüm işlem ve operasyonları sizin adınıza gerçeklestirir, yönetir, raporlar siz sadece işinize odaklanırsınız.



Yurtiçi ve Şehiriçi Dağıtım
Kendi özel filonuzu, ekip ve organizasyonunuzu kurmanıza, yatırım yapmanıza gerek kalmadan, talepleriniz doğrultusunda, ihtiyaç duydugunuz kapasitede ve tipte araçları, ekipman ve personeli sağlıyoruz.

Böylece, sabit yatırım külfetine katlanmanıza gerek kalmadan, mükemmel bir Yurtiçi ve Şehiriçi nakliye ve dağıtım hizmetine kavuşuyorsunuz.

Yakında gerçekleştireceğimiz Teknolojik altyapımız ile dilerseniz sistemlerinize entegre olabilir, Yurtiçi ve şehiriçi dağıtım ile ilgili gerekli bilgiye eş zamanlı ulaşabilir, birlikte koordinasyon ve yönlendirme imkanı sağliyoruz.


Komple ve Parsiyel Taşımacılık
Şirketimiz müşterilerinin her türlü yasal emtialarını, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla uygun koşullar ve fiyatlarla, istenilen her bölgeye, yurt çapına yayılmış acente ağıyla, direkt ya da aktarmalı olarak, en kısa zamanda ve güvenli olarak ulaştırabilmektedir.

Şirketimiz müşterilerimizin isteği doğrultusunda bir aracı komple doldurmak suretiyle sevk edeceği malları yine müşterilerimizin belirlediği depo, antrepo, fabrika ve vb. gibi yerlerden direkt olarak aktarma yapmaksızın müşteri irsaliyesindeki belirtilen adrese teslim şeklindedir.

Lojistik Hizmetleri

Artan rekabet, global pazarlarda yer alma hedefleri şirketlerin ana işlerine odaklanmalarına yol açmıştır. Ana işlerinin dışında kalan fakat rekabette belirleyici öneme sahip tedarik zinciri yönetimi bu konuda uzman firmaların doğmasına neden olmuştur.

Uzmanlaşmış, ölçek ekonomisinden yararlanan lojistik altyapısına ve bilgi teknolojilerine yatırım yapmış lojistik hizmet sağlayıcılar sayesinde esnek ve verimli tedarik zinciri yönetimini hedefleyen firmalar dış kaynak kullanımına yönlenmektedir. Firmalara Lojistik Hizmetleri;

* Malzeme depodan çıkmadan sigortasının yaptırılması, Malzemenin çıkış noktasından varış noktasına kadar takibi,
* Malzemenin depolarda elleçleme yapılarak istenilen kısmının çekilmesinin sağlanması,
* Vesaiklerin takibinin yapılması,
* Malzemelerin yurtiçi ve dahili dağıtımınınyapılmasını organize etmek,
* Tüm işlemlerin tek merkezden koordineli bir çalışma yapılarak bitirilmesi,
* Firmalara düzenli olarak yazılı ve sözlü raporlama yapılması,
* İşlemleri biten evrakların firmaya derhal ulaştırılması,
* Tedarik Zinciri Yönetimi
* Profesyonel Bir Yazılım Desteğiyle Her Tür Katma Değer Sağlayan Hizmetler
* Yükleme, Boşaltma Hizmetleri
* Paketleme, Etiketleme ve Koli Birleştirme Hizmetleri
* Palet Bozma, Yeniden Ambalajlama ve Manipülasyon Hizmetleri



İletişim Bilgilerimiz
  • Adres ve Telefonlar

KARTRANS LOJİSTİK

Adres :

Demirciler Sitesi 10. Cadde No: 62 Zeytinburnu - İSTANBUL


Telefon :

0.212 665 93 43 - 510 03 34
Faks :0.212 665 38 42

E-posta :

info@kartranslojistik.com

Web: www.kartranslojistik.com






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder