Galip Lojistik

GALİP LOJİSTİK

Galip Lojistik Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruluş tarihinden bu yana uluslararası nakliyat hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Bu amacımızı gerçekleştirmek için ulusal ve uluslararası koşullara taşımacılık hizmetleri için gerekli olan tüm yeterlilik belgelerini ilgili makam ve kurumlardan almıştır. GALİP LOJİSTİK geniş bir kadroyla çalışmak yerine çok amaçlı hizmet için uzman kadroyla çalışmayı tercih eder ayrıca müşteriyi çalışma ortağı görür.




Şirketimiz Irak, İran ve TC Ülkeleri başta olmak üzere Ortadoğu ve Asya ülkelerine uluslararası taşımacılık yapmaktadır.

Şirketimize yurtiçi ve/veya uluslararası taşıma yaptırma arzusunda olmanız durumunda, yer ve yük koşullarını bildirdiğiniz anda navlun ile ilgili teklifimiz derhal tarafınıza iletilecektir.

Proje taşımalarda ödeme opsiyonunuz Şirketimiz ve şirketiniz yetkileri görüştüğünde ödeme kolaylığı sağlanacaktır. Her türlü transit ve gümrük teminatlı taşımalarda şirketimizin özmal araçlarını kullanarak tasıma sağlanır.


KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşteri odaklıdır, firma politikamızın merkezinde müşterilerimiz vardır. Önce Müşteri ilkesinden yola çıkarak müşterilerimizin beklentilerini analiz ederiz ve müşterilerimizin memnuniyetini sürekli kılacak sistemler kurarız.

PROFESYONEL YÖNETİMDE ISRARLIYIZ, firma politikamızın ve sistemimizin uygulayıcıları, geliştiricileri çalışanlarımızdır. Çalışanlarımızı hem işlerinde, hem de sosyal yaşamlarında harekete geçiren, işbirliğini arttıran, konularında uzman derecesinde eğitimli, yaptıkları işlerde desteğini hissettiren yönetim sistemini uygulamakta ısrarlıyız.

Vizyonumuz
Yönetimi, sistemleri, verimliliği, mutlu çalışanları ve her geçen gün hızlı bir, şekilde büyüyen filosu ile kaliteli taşımacılık hizmeti yaparak sektöründe uluslararası kombine taşımacılık yapabilen ve gelecekte, kaliteli bir lojistik firması olmak

Misyonumuz

Araştıran, üreten, geliştiren, çağdaş, her zaman ileriye dönük çalışan, iletişim ve iş birliğini gerçekleştiren, kaliteli hale gelmek için olumlu değişim yaratan bir yönetim ve çalışma ortamında, sürekli gelişmeyi, temel amaç edinerek, verimli, kaliteli taşımacılık hizmetini müşteriye sunmak ve memnun müşteri kitlesini oluşturarak vizyonumuza ulaşmak.


KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

GALİP LOJİSTİK
kara nakliye ithalat ve ihracat taşımalarınızda, hızlı, güvenilir ve ekonomik hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
Müşterinin her türlü araç ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede ve tecrübeli kaptanlarıyla başta Türkî cumhuriyetleri Irak, İran ve Avrupa'ya taşımacılık yapmaktadır.

  • Komple ( Tır) Taşımacılık
  • Parsiyel Taşımacılık
  • Tehlikeli Madde Taşımacılığı
  • Hızlı, güvenilir operasyon ve zamanında bilgi akışı
  • Kapıdan kapıya konteynır hizmetleri
  • İnternet ortamında yük ve sipariş takibi
  • Uzakdoğu’dan ithalat taşımaları
  • Anlaşmalı özel navlunlar
  • Depolardan ve fabrikalardan çıkan ürünlerin zamanında müşteriye ulaşması için
  • Uygun araç ve taşıma modeli temini
  • Yükleme Hizmetleri
  • Müşteri taleplerine göre geçici depolama olanakları
  • Zamanında teslimatın sağlanması
  • Yüksek tonajlı ürün sevkıyatları

TARIM ÜRÜNLERİ

Tarımsal alanında Biçerdöverlerimizle Buğday, Arpa, Mercimek ve aynı zamanda Mısır Biçimi yapılır. Hububat Alanında İç piyasa çalışmalarımız ve İhracatlarımız vardır. İhracatlarımız Başta Irak olmak üzere Orta Doğuya da yapılır.


İran Türkmenistan
Irak Kazakistan
Suriye Gürcistan
Tacikistan Pakistan
Kırgızistan Lübnan
Özbekistan Azerbaycan
Afganistan Ürdün

Mersin
Adres : Camişerif mah. Güvenç İş merkezi A/blok K:2/4
Tel : 0324-238 09 97 Fax : 0324-238 09 98
E-posta : info@galiplojistik.com.tr


Mardin
Adres : Tepebaşı mah. İpekyolu üzeri no:71 Kızıltepe/Mardin
Tel : 0482-312 73 47 Fax : 0482-312 83 47
E-Posta : info@galiplojistik.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder