ÇINAR LOJİSTİK

ÇINAR LOJİSTİK
TARİHÇEMİZ



Çınar Boru 1978 yılında sac ticareti ile ilgili faaliyete başlamış olup aynı yıllarda sac nakliyesini Çınar Taşımacılık firması altında yaparak taşımacılık sektörüne girmiştir.
Sac ticaretin devam ettiği yıllarda boru ve profil pazarındaki talep fazlalığı ve sektördeki yetersizlik Çınar Boru şirketinin yapılanmasını bu yöne çevirmesine sebep olmuş, boru ve profil taşımacılığını da iş faaliyetleri arasına katmıştır. Taşımacılık yanında ambarlama ve stoklama faaliyetleri de o yıllarda başlamıştır.
Faaliyetlerini geliştirip büyütmesi, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinin de artış göstermesi neticesinde, müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan Çınar Boru 2006 yılında lojistik sektörüne girme kararı almıştır. Böylece, 30 yıllık sac, boru ve profildeki tecrübesini lojistik sektörüne aktararak, müşterilerine istenilen ürünü istenilen zamanda ve en uygun maliyet ile gerçekleştirmeyi hedeflemiştir.

Bilgi işlem ve haberleşme tekniklerindeki gelişmeler lojistik hizmetlerinin önemini bilinen ve hayal edilenin çok üzerine çıkarması ve taşıma, dağıtım ve stoklama gibi hizmetlerin bu konularda uzmanlaşmış firmalardan alınmasının yaygınlaşması Çınar Borun da bu sektörde yer almasını sağlamıştır.
Çınar Lojistik olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarının karşılamak üzere her türlü ürün, hizmet ve bilgi akışının başlangıç noktasından tüketildiği son noktaya kadar tedarik zinciri içerisindeki hareketin etkili bir şekilde planlanması, taşınması ve depolanmasını hedeflemekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder