MARS LOJİSTİK GRUP

Mars Logistics, kara, hava, deniz, fuar ve etkinlik lojistiği, demiryolu nakliyesi, gümrükleme, sigorta ve lojistik hizmetlerinin kusursuz olarak sunulduğu, sektöre sayısız yenilikler getirmiş olan kurumsal bir lojistik firmasıdır.Çatısı altında topladığı şirketleri, 700’ün üzerinde profesyonel çalışanı, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla, tam hizmet politikası güden organize bir kurum olarak yapılanmaktadır.

Mars Lojistik Uluslararasi Taşımacılık Depolama Dağıtım, Mars Hava ve Deniz Kargo ve Mars Sigorta şirketlerinden oluşan Mars Logistics'in, merkez İstanbul olmak üzere Bursa, İzmir,Adana, Ankara, Atatürk Hava Limanı ve Esenboğa Havalimanı’nda şubeleri bulunmaktadır.

Mars Logistics 1998 yılında kalite yolculuğuna çıkarak modern lojistik hizmetlerini kalite standartları ile belgelemeye önem verdiğini göstermiş, aynı yıl antreposuyla birlikte ISO 9002 Kalite Güvence Belgesi’ni sektörde alan ilk firma olmuştur ve daha sonra 2003 yılında ISO 9001:2000 ve 2009 yılında da ISO 9001:2008 revizyonuna geçmiştir. 2000 yılında Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarına başlamış ve bu felsefenin şirkette benimsenmesine önem vermiştir. Ulusal Kalite Hareketi üyeliği bulunan Mars Logistics; ISO 14001 / OHSAS 18001 çalışmalarına 2008 yılında başlamış olup, 2009 yılı başında SGS firması tarafından ISO 14001 Çevre / OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri standardına göre sertifikalandırılmıştır.

KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
Türkiye’nin en genç filosuna sahip Mars Logistics 400’ü aşkın özmal araçlık filosu ile komple, grupaj ve askılı olarak Avrupa ülkelerine ithalat ve ihracat karayolu taşımacılığı yapmaktadır. Avrupa’nın tüm ülkelerinde bölgesinde en güçlü acenteleri ile oluşturduğu acente ağı sayesinde, hız ve servis kalitesi bakımından Türkiye’nin en iyi servis karayolu hizmetini sunmaktadır.

HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI
5 Kıtada 68 ülkede 267 ofisi, 7 bini aşkın çalışanı bulunan uluslararası network kuruluşu WIN’in (World Independent Network) kurucu üyesi olan Mars Hava Kargo, sahip olduğu IATA ve FIATA belgeleriyle dünyadaki tüm havayolu firmalarıyla çalışmaktadır.

Mars Hava Kargo, kalifiye personeli ve sağlam alt yapısı ile konsolide, ekspres, kapıdan kapıya, refakatli taşıma, komple taşıma ve multi-modal taşıma hizmetlerine kusursuz olarak sunmaktadır.

DEMİRYOLU TAŞIMACILIĞI
2006 yılında, Türkiye'de demiryolu hizmetini vermeye başlayan Mars Logistics, demiryolu taşımacılığının Avrupa’ya açılan kapısı Halkalı üzerinden, orta ve doğu Avrupa ülkelerine karşılıklı olarak gerçekleştirilen seferler ile yüklerinizin 4 ilâ 8 günde teslim edilmesini sağlamaktadır.

DENİZYOLU TAŞIMACILIĞI
Mars Deniz Kargo, her türlü komple (FCL), parsiyel (LCL) yükünüzü; standart, open top, refeer, flatrack, high cube ve tank konteyner vb. taşıma sistemleri ile istediğiniz herhangi bir yere, en ekonomik, en hızlı, en kolay şekilde ulaştırmaktadır. WIN’in (World Independent Network) kurucu üyesi olan Mars Deniz Kargo, WIN’in dünya çapındaki network ağı sayesinde limandan limana olduğu gibi kapıdan kapıya da kusursuz bir hizmet sağlamaktadır.

LOJİSTİK DEPOLAMA HİZMETLERİ
Tedarik zinciri boyunca toplam operasyon maliyetlerinin azaltılmasını ve süreçlerinin iyileştirilmesini hedefleyen Mars Logistics, üretim öncesi ve sonrası depolama hizmetleri sunmaktadır. Halkalı, Erenköy, Haydarpaşa, Ambarlı, Ankara ve Bursa gümrüklerine bağlı 55.000 m2 kapalı ve açık depolarda gümrüklü ve gümrüksüz depolama hizmeti veren Mars Logistics, kendi tüm depolama faaliyetleri için doğru ve eş zamanlı stok takibi gerçekleştirmektedir. İstanbul Yenibosna ve Ambarlı, Bursa ve İzmir lojistik merkezleri veya kendi depolarınızda tek müşterili ve paylaşımlı depolama organizasyonu, ihracat yükleme ve çapraz yükleme platformu, dağıtım merkezi gibi hizmetler üretilmektedir. Ayrıca; kalite kontrol, barkodlama, etiketleme, ürün birleştirme, yeniden paketleme, elleçleme, paketleme, ambalajlama gibi tüm katma değer hizmetler de sağlanmaktadır.

FUAR VE ETKİNLİK LOJİSTİĞİ
Mars Logistics, ulusal ve uluslar arası fuar, sergi, konser, konferans vb. etkinliklerde, müşterisinin yerine, paketleme, belgelerin düzenlenmesi, gümrük işlemleri, uluslararası taşıma, gümrüklü/gümrüksüz dahili taşıma, paket açma ve konumlandırma, elleçleme ve boş kap depolama vb. organizasyonun tüm aşamalarını eksiksiz ve zamanında yerine getirmektedir.

SİGORTA
Mars Sigorta, Mars Logistics grup şirketlerine yönelik sigortalama faaliyetlerinin yanı sıra, Mars Logistics müşterilerine de çağdaş ve güvenilir sigortacılık hizmetleri vermektedir. Bir nakliye sigorta uzmanı olan Mars Sigorta, ürünlerinizin nakliyesinde oluşabilecek tüm riskleri güvence altında tutmanın yanında; Konut Sigortası, İşyeri Sigortası, Kasko gibi, sigorta hizmeti almak istediğiniz her alanda yaygın güvence sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder