Hellmann Worldwide Logistics


Dünyanın tüm önemli pazarlarında kendi ofisleriyle yer alan Hellmann Worldwide Logistics, önde gelen bir lojistik hizmet sağlayıcı olarak faaliyet gösteriyor ...
Türkiye dahil olmak üzere 157 ülkeye yayılan ağı ile Hellmann, Türkiye'deki yatırımlarını da hızlandırıyor...


"Şirketin Türkiye yapılanması hakkında bilgi veren Hellmann Türkiye Genel Müdürü Cem Akgül, Hellmann Türkiye'nin 1999 yılında kurulduğunu ve şu an İstanbul'daki iki ofisinden ve İzmir'deki şubesinden hizmet sunduğunu aktardı. Akgül, kısa bir süre önce şirketin 7000 metrekarelik yeni deposunu da faaliyete geçirdiklerini hatırlattı. Türkiye'nin 10 yıldır sürdürmekte olduğu büyümeyle ekonomik anlamda bir yıldız konumuna ulaştığını söyleyen Akgül, bu bağlamda Hellmann Türkiye'nin Hellmann Worldwide Logistics'in global ağı için stratejik bir öneme sahip olduğunun altını çizdi."


Hellmann Worldwide Logistics nakliye hizmetlerini yedi ana başlıkta toplamıştır;
*Hava taşımacılığı
*Kara taşımacılığı
*Deniz taşımacılığı
*Hava ve Deniz Kombine Avantajları
*Sözleşmeli lojistik
*Gümrük Müşavirliği
*E-ticaret

Hellmann worlwide logistics'in ilgilendiği lojistik alanları ;
*otomotiv lojistiği
*Moda Lojistik
*Bozulabilir Lojistik
*Süreç Yönetimi
*Sağlık Lojistik
*Deniz Çözümleri



***
Hellman, Beylikdüzü'ndeki 3000 metre karelik deposuna, 7000 metre karelik bir depo daha ekledi. Yeni inşa edilen depoyla birlikte, firmanın toplam depo alanının 10.000 metre kareye çıkacağı bildirildi. Firmanın mevcut olan 4000 europalletlik deposu ise bu yatırımla birlikte 9.500 europallete çıkacak.

*Firmanın İstanbul Beylikdüzü’ndeki mevcut 3 bin metre karelik deposunun yanına inşa edilen depo, Ambarlı Limanı’na 2 km, Atatürk Hava Limanına 13 km ve E5/E6 karayollarına 1’er km uzaklıkta bulunuyor.

*Yeni inşa edilen depo; 12,80 metre yükseklikte ve europallet uyumlu olup, 9.500 adet europalleti kapsayacak.

www.hellmann.net