bk Lojistik Uluslararasi Nakliyat Tic. A.S.







Modern Taşimacilik Anlayişiyla Verdiğimiz Hizmetler:

1.Ağir ve geniş taşimalar,
2.Askili tekstil taşimalari,
3.Proje taşimalari,
4.Yanici (ADR ) taşimalari,
5.Parsiyel ve Door to door Taşimacilik

Bk logistics misyonunun bilincinde bir kuruluştur. Firma felsefesini bu misyon bilinci üzerinde temellendirmiştir ve “Biz Sizin Için”sloganiyla tanimlamiştir.
“Biz Sizin için“ felsefesi, bk logistics`in araclari, ekipmanlari, Avrupa`da konusunda uzman olarak yetişmiş profesyonel personelleri ve tecrübesiyle müşterilerinin güvenine layik olmak; ve bu güveninin sürekliliğini korumak icin, bütün varliğiyla müşterilerine hizmete adanmişliği tanimlar.

Biz Sizin Için…




Müşteri Memnuniyeti

Ticari kuruluşlarin varolabilmesi müşterilerine sunduklari hizmet kalitesine bağlidir. Sadece güler yüz yeterli değildir. Özellikle lojistik hizmetleri, güler yüz yaninda teknik bilgi ve ekipman, uluslararasi ticari prosedürler konusunda yetkinlik, yol ve arac bilgileri, lojistik ve taşimacilik hakkinda pratik tecrübeler, zamani mükemmel kullanma ve bunlari gercekleştirebilecek sorumlulukta uzman personeller ister.
Müsterilerini memnun edecek hizmetlerin tamamini gercekleştirebilecek altyapi ve organizasyon yetenegine sahip olan bk logistics, bugüne kadar her hizmetini istisnasiz, müşterilerinin memnuniyeti ile sonuclandirmiştir.

Müşteri Memnuniyeti bk logistics icin her hizmette kazanilmasi hedeflenmiş kiymetli bir ödüldür.



Gelecege bakiş

Geleceğe bugünden hazirlanmak, hedeflediğimiz ve uyguladiğimiz mükemmel hizmetin sürekliligini sağlayarak müşteri memnuniyeti konusunda bizi kolayca başariya götürür.

Bu anlamda, Bk Logistic`in geleceğe bakis anlayişi;
Sektörde gelişen teknolojinin bütün imkanlarindan faydalanarak, modern taşima sektörüne uyum sağlamak.
- Transport sektöründeki değişim ve gelişimi önceden görerek zamaninda entegre olmaktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder