Uni-Trans Logistics

Firma profili

UNI Moskova ofisi ve geniş acente ağı ile müşterilerine kaliteli ve güvenli servis
vermeyi ilke edinmiş uluslararası lojistik firmasıdır.

UNI başta Rusya,Ukrayna ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere Avrupa,Doğu Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine, portföyünde bulunan 80 – 120 m3 arası değişen ölçülerde araçları ile TIR, Armatör firmalar ile yapılan “Service Contrat” anlaşmaları ile de Konteynır servis vermektedir.

UNI Ayrıca Rusya Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı Rus partnerimiz ile 2003 yılından bu tarihe Türkiye’de ilk olarak Rusya Gümrükleme Hizmetlerini düzenli olarak sunmaktadır.
UNI, Rusya Federasyonu –Moskova’ya parsiyel yük taşımacılığını başlatmış olup, talep eden müşterilerine gümrüklü parsiyel taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

UNI, değişen zamanın gerisinde kalmamak ve stratejik ortağı olmayı hedeflediği müşterilerine uzun vadeli mükemmel hizmet vermek için devamlı çalışma ve araştırma içinde bulunmaktadır...

Vizyon: Lojistik ve Taşımacılık denince, akla ilk gelen, dünya standartlarında
bir marka olmak

Misyon: Konumuzdaki gelişmelerin ve yeniliklerin ilk uygulayıcısı olmanın ötesinde, yaratıcısı olmak. Bunun için gerekli olan teknolojileri kullanarak, müşterilerimizin gereksinimlerine, beklentilerin ötesinde bütünsel çözümler üretmek

İlkeler

» Değisimi ve gelişimi birlikte yönetiriz.
» Verimliliği sürekli sorgulayarak, üretkenliğimizi artırırız.
» Verdiğimiz sözlere bağlı kalmanın, en büyük kazanç olduğunu biliriz.
» Müşteri ve çalışan bağlılığını ön planda tutarız.
» Kendimizi müşterimizin yerine koyar, gereksinimlerini önceden belirleriz
» Müşterilerimiz ve iş ortaklarımıza katma değer yaratırız.
»Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyip, yayilmasını saglarız.

Kara yolu

Ulusal ve uluslararası taşımacılık sektöründe bir marka haline gelmiş olan UNI; dünyanın önde gelen acenteleriyle yapılan anlaşmalar doğrultusunda, ithalat ve ihracatta sorunsuz, hızlı ve güvenli karayolu taşımacılığını gerçekleştirmektedir.

Almanya, Hollanda, İskandinavya, İtalya, İngiltere, Avusturya, Fransa, Yunanistan, Belçika, Romanya, Macaristan ve Polonya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine haftalık tarifeli seferlerle Karayolu Taşımacılığı

hizmeti sunan UNI, dilerseniz komple / parsiyel yüklerinizi kapıdan kapıya da ulaştırmaktadır. Ayrıca Turki Cumhuriyetler ve Ortadoğu yönlerine doğru Karayolu seferlerine başlamıştır.

Askılı konfeksiyon taşımacılığı da gerçekleştiren UNI; sahip olduğu teknoloji, müşteri iletişim ağı ve kendi depolarında sunduğu barkodlama, kolileme, paketleme, kalite kontrol, asorti gibi hizmetlerle fark yaratır.

Bunlara ek olarak kendi tır filosunu sadece MEGA ve çift katlı dorseler ile kuran UNI; tüm servis modellerinde olduğu gibi Karayolu Taşımacılığında da müşterilerine rakiplerinden farklı çözümler üreterek kaliteli ve ekonomik hizmetleri bir arada sunmayı başarmıştır. Temel amacın hassas zamanlama olduğu günümüzde, tır filosunun büyütülmesi kaçınılmaz bir durumda ve UNI'NIN tır yatırımlarına hız vermesine sebep olmuştur.

Rusya:

Rusya'da Gümrükleme işlemi UNİ olarak gerçekleştirilen - Karayolu Parsiyel Taşıma Hizmetimiz;


» Moskova'da ofisimiz ve depomuz, Novorossiysk'de sadece ofisimiz ile ekibimiz, Rusya'da ki parsiyel gümrükleme işlemlerinizi eksiksiz ve rekabetçi bir şekilde tamamlayarak müşterilerine adres teslim hizmet vermektedir.

» Rusya Parsiyel taşıma hizmetimiz;

Şirketimiz 2003 yılından itibaren tüm Rusya Federasyonu destinasyonlarına Moskova ve Novorossiysk üzerinden (aktarmasız) Gümrük teslim ve adres teslim hizmet vermektedir.

» Rusya Federasyonu Full Tır taşımamız;

Bünyemizdeki Özmal araçlarımızın yanısıra Moldovya / Ukrayna / Rusya'da, mevcut belgesine kayıtlı acenteleriyle yapılmış kontratlarla, üç ayrı güzergah üzerinden tüm Rusya Federasyonu'na full tır taşıma hizmeti vermektedir.

Özbekistan & Kazakistan:

UNİ, Özbekistan devletine ait dev bir nakliye firmasının Türkiye'deki tek yetkili acentesidir.
Mevcut Tırlarımız ile Özbekistan sehirlerine düzenli olarak parsiyel ve komple taşıma hizmeti verilmektedir.

» Taskent,Namangah,Bukhara,Novai,Andijan,Kokand bunlardan bir kaç tanesi olup, proje taşımalarında da ayrıca yer almaktadır.

» Almata,Cimkent,Kızılorda, Tacikistan, Kırgızıstan bölgelerine düzenli olarak karayolu parsiyel ve komple taşıma hizmeti veren UNI ayrıca Almaty'da gümrükleme ve depolama hizmetide sunmaktadır
Komple tır servisimiz, Özbekistan devlet firmasına ait araclar ve yine belgemize kayıtlı Kazakistan plakalı araclarla yapılmaktadır.

» Astana,Atrau,Karaganda,Aktau,Aktobe,Uralsk bölgesine parsiyel ve komple servisimiz ve belgemize kayıtlı Ukrayna ve Kazakistan plakalı araçlar servis vermekteyiz.

Ukrayna:

Türkiye-Bulgaristan-Romanya-Moldovya-Ukrayna güzergahı üzerinden düzenli ve hızlı olarak Ukrayna parsiyel ve komple karayolu taşımacılığı hizmetini vermekteyiz.
Ayrıca Ukrayna'nın tüm şehirlerine ihracat ve ithalat bazlı komple karayolu taşıma hizmetini sürdürmekteyiz.

Romanya & Polonya & Beyaz Rusya:

Bukres'te kendı ofisi ve deposu ile tum Romanya'ya Bukres uzerinden parsiyel ve komple taşıma ,gümrükleme, depolama ve iç nakliye hızmeti.
Polonya, Beyaz Rusya ülkelerine parsiyel ve komple taşımacılık, Romanya ile kombine edilerek duzenli servisi vermekteyiz.

Deniz yolu

UNI Türkiye’de ve dünyada söz sahibi armatör firmalar ile yaptığı tedarik anlaşmaları ile ; müşterilerine dünyadaki ticaret noktaları arasında düzenli , hızlı ve değişik alternatifli denizyolu taşıma hizmeti sunmaktadır . Bu hizmetimiz dünyadaki globalleşme ile açığa çıkan esenek tedarik zincirinin tamamlayıcı unsuru olarak önemli bir avantaj yaratmaktadır.

Tüm dünyadan Türkiye'ye veya Türkiye’den tüm dünyaya kurmuş olduğu güçlü tedarik zinciri ile liman ve kapı teslimi, FCL ve LCL taşımacılığın yanı sıra tır+gemi, uçak+gemi veya tren+gemi şeklindeki kombine

taşımaları sunan UNI, müşterilerine herhangi bir taşıma için birden fazla seçenek sunacak bir yapıya sahiptir.

Yoğun olarak gerçekleştirilen askılı tekstil taşımalarının yanısıra proje, fuar, motorlu araçlar ve özel yük taşımacılığı da yapan UNI; denizyolu müşterilerine de depolarda ofis, kalite kontrol imkanı, barkodlama ve etiketleme gibi özel lojistik çözümler sunmaktadır.

UNI, limandan limana ve kapıdan kapıya operasyon, tüm limanlarda elleçleme ve depolama hizmetleri, müşteri taleplerine göre gemi+uçak ya da gemi+tır alternatif kombine taşıma modelleri oluşturur.

Komple Konteyner:

UNI tecrübeli kadrosu ve dünya çapında güçlü acenta ağı ile dünyanın tüm limanlarına / dan olan full konteyner taşıma servisini , toplam kalite anlayışı çerçevesinde müşterilerine sunmaktadır. Başlıca servislerimiz ;

* Tüm dünya limanlarına / dan Türkiyedeki başlıca limanlarımıza / dan FCL ( Full konteyner ) Taşımacılığı
* Kapıdan kapıya konteyner taşımacılığı
* Askılı Konfeksiyon taşımacılığı
* Açık yük / Proje yükleri taşımacılığı
* Transit yük taşımacılığı
* Multimodal / Kombine Yük taşımacılığı ( gemi + uçak / kamyon + gemi / gemi + tren vb. )
* Başlıca armatör ve gemi hatları ile özel navlun ve kapasite anlaşmaları
* Ağır yük ve gabari dışı yük taşımacılığı
* Üçüncü ülkeler arası taşıma ( cross booking )

Transit:

Transit geçiş ülkesi olarak Türkiye’nin önemi her geçen gün artmaktadır. Balkan ülkelerinde ve Türki Cumhuriyetlerde üretilen ürünlerin transit taşımacılığında UNI uzman ekibi uzun yıllardır hizmet vermektedir.

Demir yolu

Uluslararası demiryolu yük taşımacılığı
VAGON İLE TAŞIMALAR

* Avrupa ülkelerine karşılıklı olarak demiryolu taşıması
* CIS ülkelerine karşılıklı olarak demiryolu taşıması
* Yakındoğu ülkelerine karşılıklı olarak demiryolu taşıması

KONTEYNER (40’ – 45’) İLE TAŞIMALAR
İstanbul ve çevresinden her hafta düzenli Güney Almanya’ya gidiş-dönüş konteyner taşımaları
CIS ülkelerine direkt ya da denizyolu ve demiryolu bağlantılı multi modal taşımalar

* Depolama
* Vagon tahmil tahliye
* Sağlamlaştırma (lashing)
* Gümrükleme hizmeti
* Proje taşımacılığı
* Büyük Konteyner taşımacılığı
* Blok tren İşletmeciliği

Hava yolu

Dünyanın her yerine/den havalimanı veya kapı teslimi havayolu taşımacılığı hizmetleri veren Balnak, seçkin havayolu şirketleriyle yapılan anlaşmalar sayesinde taşımalarda yer ve fiyat avantajı sağlamaktadır.

Amerika, Uzakdoğu, ve Avrupa’nın birçok yerinden konsolide servis olanağı da sağlayan UNI, askılı konfeksiyon taşımacılığının yanı sıra müşterilerine depoda ofis, kalite kontrol imkanı, gümrükleme ve lojistik hizmetlerini de sunmaktadır.

HAVAYOLU ÜRÜN VE HİZMETLER

* Havalimanından Havalimanına teslim
* Havalimanından Kapıya Teslim
* Charter (Uçak Kiralama)
* Canlı Hayvan Taşımacılığı
* Tehlikeli Madde Taşımacılığı
* Kapıdan Havalimanına
* Kapıdan Kapıya
* Gümrükleme dahil Kapıya teslim
* Kombine taşımacılık (Deniz + Hava, TIR + Hava )
* Konsolidasyon
*Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı ofislerinden hızlı servis

Yasak gönderiler

Taşınması Yasak Malzemeler

IATA'nın koymuş olduğu kurallar gereği veya ülkelerin gümrük kanunları sebebiyle taşınması yasak olan malzemelerin listesini aşağıda bulabilirsiniz.
Kurye sistemi içerisinde taşınması yasaklanmış malzemeler

  • Canlı hayvanlar
  • Değerli taş ve metaller (mücevherler ..vb)
  • Nakit Para
  • Patlayıcılar, silah ve silah parçaları (Milli Savunma Bakanlığı veya Emniyet Genel Müdürlüğü izni ile)
  • İnsan kalıntıları (küller dahil)
  • Genel ve yerel yönetimlerce düzenlenmiş yasalar gereğince taşınması yasaklanmış her türlü malzeme
  • Alkollü içecekler
  • Antikalar ve sanat eserleri
  • İlaç ve ecza ürünleri
  • Koleksiyon ürünleri ve/veya yenilenemeyecek türden mazemeler
  • Üçüncü şahısların eline geçtiğinde değer kazanabilecek malzemeler
  • Uyuşturucular
  • Pornografik malzemeler

    Taşınması sırasında “Özel Donanım” gerektiren malzemeler
  • Tıbbi örnekler (kan, idrar, doku, vb.)
  • Bozulabilecek malzemeler (içecekler, kuru buz, gıda malzemeleri, ısı kontrolü ve özel taşıma gereksinimi duyacak malzemeler)
  • Tehlikeli maddeler, yanıcı parlayıcı malzemeler
  • Radyoaktif malzemeler
    Sınırlı taşınan malzemeler
  • Alkollü içecekler
  • Hayvansal ürünler, bitkisel ürünler ve bitkiler (hayvan derisi, pamuk, tohum, çay, tütün vs..)
  • Antikalar ve sanat eserleri
  • Uyuşturucular ve ecza ürünleri
  • Koleksiyon ürünleri ve/veya yenilenemeyecek türden malzemeler
  • Kürk / Fildişi
  • Endüstriyel elmas / Karbon
  • Tıbbi örnekler (kan, idrar, doku vs.)
  • Üçüncü şahısların eline geçtiğinde değer kazanabilecek malzemeler
  • Bozulabilecek malzemeler (çiçekler, kuru buz, gıda malzemeleri, ısı kontrolü ve özel taşıma gereksinimi duyacak malzemeler)
  • Değerli taş ve metaller (mücevherler de dahil olmak üzere)
  • Saat, kıyafetler, mücevherler Yukarıda bahsi geçen, Kurye Sistemi içerisinde taşınması yasaklanmış malzemeler ve Özel Donanım gerektiren malzemelerimiz için, lütfen Müşteri Hizmetleri Departmanımız ile irtibata geçiniz. Gerekli yasal izinler tamamlandığı takdirde, geniş çözüm yelpazemiz içerisinde en uygun organizasyonların yapılması sağlanacaktır.

Kücükbakkalkoy Mahallesi Kayisdagi Cad. No:137 /10 K:3 Kadıköy - İST

TEL : +90 216 577 46 86
FAX : +90 216 577 46 87
E-MAIL : info@uni-trans.net

10 yorum:

  1. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment
    is added I get four e-mails with the same comment. Is
    there any way you can remove me from that service?
    Thanks!
    Here is my weblog :: Shaking Her Butt

    YanıtlaSil
  2. If some one wishes to be updated with most up-to-date technologies therefore he must be go to
    see this website and be up to date every day.
    My blog post :: http://www.teenpornpost.com/

    YanıtlaSil
  3. Link exchange is nothing else except it is simply placing the other person's blog link on your page at suitable place and other person will also do same for you.
    My site ... Free Teen Porn

    YanıtlaSil
  4. Appreciating the time and effort you put into your website and
    detailed information you present. It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed
    material. Great read! I've bookmarked your site and I'm adding your RSS feeds to my
    Google account.
    Also see my webpage - drunk teens

    YanıtlaSil
  5. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea
    shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed
    the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.

    She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!
    my web site > teen sex videos

    YanıtlaSil
  6. It's going to be end of mine day, however before end I am reading this enormous piece of writing to improve my know-how.
    Here is my webpage :: porn

    YanıtlaSil
  7. Adsız1/21/2013

    Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a
    quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts.

    Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?

    Thank you so much!
    Visit my blog ; click the next document

    YanıtlaSil
  8. Adsız5/10/2013

    Ӏ'm happy that I'vе bееn able
    tо find blogger.сom: іt hаs the beѕt material appгopгiate foг me.
    You've created a very good site and it's clеar
    you havе a сomprehensive compгehenѕion of the issue.
    Thаnks tο youг wealth οf informаtion, I've figured out a whole lot more about the subject and will be coming back for more.

    Take a look at my blog post; tremolo

    YanıtlaSil
  9. Adsız5/21/2013

    Fantastic goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just extremely fantastic.
    I really like what you've acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can't wait to read
    much more from you. This is really a wonderful site.


    Here is my blog post ... http://www.69videosporno.net

    YanıtlaSil
  10. Adsız6/03/2013

    Hurrah, that's what I was searching for, what a material! existing here at this webpage, thanks admin of this website.

    Here is my webpage; adult free movie

    YanıtlaSil